Justin Bieber je šokiral svoje oboževalce in privržence na Twitterju z novico in fotografijo s krajšimi lasmi. Fotografija prikazuje Justina in Garyja LeVoxa, vodilnega člana skupine ‘Rascal Flatts’, s škarjami v rokah, a mu jih v resnici ni postrigel on, temveč je to storila njegova stilistka Vanessa.

Priljubljeni pevec, ki se želi približati Justinu Timberlakeu, je o krajši frizuri spregovoril včeraj za ‘TMZ’ in na Twitterju napisal: »Ja, to je resnično… Imam krajšo frizuro… Obožujem jo… To sem storil za dobrodelne namene. Podrobnosti boste izvedeli kmalu.«

Večina njegovih privržencev je s frizuro zadovoljna (na nekaterih delih je krajša, na drugih je ostala daljša), vendar pa naj bi jih zaradi krajših las 2000 zapustilo njegovo stran. Kakorkoli, sprememba vseeno ni tako drastična, da bi bila taka reakcija potrebna. Kajne?!

Preden si je postrigel lase, pa se je Justin, čigar film kmalu prihaja v Slovenijo, včeraj po košarkarsko obarvanem ‘NBA All-Star’ vikendu odpravil na snemanje njegovega novega videospota v Los Angelesu.

Kanadski zvezdnik se je z zanimivimi očali, v usnjeni jakni in s srebrno verižico pridružil skupini ‘Rascal Flatts’, skupaj s katero sodelujejo pri videospotu za skladbo ‘That Should Be Me’.

Po poročanju notranjega vira se je izvajalec uspešnice ‘Never Say Never’, ki bo morda posnel tudi duet z Britney Spears, pred začetkom snemanja pogovoril s člani skupine, pred tem pa je še na Twitterju napisal: »Zgodaj sem se vstal zaradi snemanja videospota za #ThatShouldBeMe s skupino @RascalFlatts!«

Prav tako je pred snemanjem na Twitterju že namignil o spremembi frizure, saj je napisal: »Razmišljam o spremembi frizure. Hmmm…«

Nedeljski večer pa je priljubljeni pevec preživel v družbi Rihanne na košarkarski tekmi ‘NBA’ v Los Angelesu, s katero sta večino časa klepetala. Tekmo pa sta si ogledala tudi Jay-Z in Beyonce, ki sta sedela le nekaj sedežev vstran o njiju.

Ti je všeč tudi s krajšimi lasmi? Pokaži nam to s klikom na ‘Všeč mi je’, ki te čaka nad naslovom!


Zadnje novičke

Prejšnji članekRihanni za en nastop plačali pol milijona dolarjev
Naslednji članekLady GaGa: Moj parfum diši kot poceni cipa!