Disneyjeva zvezdnica Selena Gomez in izvajalec uspešnice ‘Baby’, Justin Bieber, ne moreta več skrivati svoje zaljubljenosti, saj sta si v nedeljo na plaži v Santa Monici privoščila nadvse romantičen objem.

16-letni Justin, ki so mu za reklamo postarali videz, je pred kratkim spregovoril z Ryanom Seacrestom in povedal, da je Selena ena izmed njegovih najboljših prijateljic, a vse skupaj izgleda, da sta več kot le prijatelja. Justin ji je namreč okrog hrbta ovil desnico, izgledalo pa je tudi, kot da sta se poljubila.

Parček je spremembo svojega statusa iz ‘samo prijatelja’ v ‘uradno par’ nakazal pred kratkim, povezujejo pa ju že vse od novembra.

Včeraj pa je bila Selena, spočita od sproščujočega vikenda z Justinom, opažena naokrog po Los Angelesu. Zvezdnica serije ‘Wizards of Waverly Place’ se je dobro razpoložena skupaj s prijateljico Francio Raisa odpravila na kosilo v ‘Panero’, nato pa sta odšli v lokalni studio.

Priljubljeni zvezdnik pa ponuja nove 4 minute in 20 sekund blaženosti. Objavljen je bil namreč nov video njegovega prihajajočega epskega filma ‘Never Say Never’, ki vsebuje vse, kar bi si želeli: arhivski posnetek njegovega igranja na bobne, ko je bil še majhen, plavanje in oblikovanje ljubkega izgleda, njegovo druženje z Jadenom Smithom ter vznemirjanje, ki ga povzroča s svojimi koncerti.

Ti je članek všeč? Pokaži nam to s klikom na ‘Všeč mi je’, ki te čaka nad naslovom!

Nikakor pa ne pozabi sodelovati v naši vroči nagradni igri, kjer te povsem brezplačno peljemo na njegov koncert v Milanu! Hudo, kajne?



Zadnje novičke

Prejšnji članekSkrivna poroka Diane Kruger in Joshua Jacksona?
Naslednji članekHilary Duff: Že je začela s pisanjem nadaljevanja prve knjige