Lea Michele se je v nedeljo zvečer znova udeležila enega izmed pomembnih glasbenih dogodkov, 53. podelitve grammy nagrad, ki jih vsako leto podeljujejo za dosežke v svetu glasbe.

Igralka zelo uspešne serije ‘Glee’, ki se odpravlja na turnejo v živo, je bila prečudovita v obleki oblikovalca Emilia Puccia, medtem ko se je sprehodila po rdeči preprogi in klepetala z novinarji o preteklih dogodkih.

Ravno prejšnji teden je Lea na Super Bowlu zapela ameriško patriotsko pesem, ‘America the Brautiful.’

Ampak na letošnjih nagradah je mlada pevka samo sedela in uživala v podelitvi, medtem ko so na odru nastopali njeni glasbeni kolegi.

Na rdeči preprogi pa ni zažigala samo Lea, ampak tudi Willow Smith, ki si je za letošnjo prireditev lase okrasila z rumenimi ter oranžnimi vezalkami. Izvirno, kajne?

10-letna hčerka Willa Smitha in Jade Pinkett Smith se pripravlja na izdajo njenega novega singla z naslovom ’21st Century Girl’, za katerega je posnela tudi barven videospot.

Na letošnji prireditvi pa je nastopil s pesmijo ‘Never Say Never’ tudi njen brat Jaden Smith, in sicer skupaj z nominirancem Justinom Bieberjem.

Za informacijo pa ti lahko povemo, da je Willow nosila čevlje ‘Louis Vuitton’ in obleko oblikovalke Amande Wakeley.

Grammyjev pa se je udeležila tudi Jordin Sparks, ki se je na rdeči preprogi sprehodila skupaj s Clivom Davisom, pevka pa je nosila obleko znamke  Zang Toi, vse skupaj pa je zaključila z diamanti ‘De Beers.’

Na Twitterju pa je tudi objavila: »Seveda pišem iz grammyjev. To si lahko privoščim, saj ne bom na kamerah.«

Ti je članek všeč? Pokaži nam to s klikom na ‘Všeč mi je’, ki te čaka nad naslovom!


Zadnje novičke

Prejšnji članekKate Hudson: V ozki obleki razkrila nosečniški trebušček
Naslednji članekFOTO Zvezdnice zasijale na londonski podelitvi nagrad BAFTA