Medtem ko se je Miley Cyrus, ki je v Oprahini oddaji uresničila svoje sanje, včeraj pobahala s kitami, ki jih ima na objavljeni sliki na Twitterju, bo verjetno večina razpravljala o njenem velikem tatuju kot pa o pričeski.

K fotografiji, ki jo je posnela s svojim telefonom, je pripisala: »Prvič od 6. razreda imam spet kite! Obožujem poletni čas.« Ja, na fotografiji ima res kite, a pogled bolj pritegne velik tatu, ki ga ima po pazduho.

Nazadnje je nov tatu pokazala februarja, ko se je sprehajala naokrog po Los Angelesu, a smo ga lahko videli le po zaslugi paparacev, saj ni posnela nobene fotografije, na kateri bi bil jasno viden.

Lovilec sanj je Mileyjin peti tatu. Nekdanja Disneyjeva zvezdnica, ki si je s sestro privoščila dekliški dan, jih ima namreč že več, in sicer ima na prsnem košu napis ‘Just Breathe’, znotraj desnega ušesa ima besedo ‘Love’, na enem izmed prstov pa ima tudi srce.

Po objavi fotografije pa je bila priljubljena zvezdnica, ki priznava da dela napake, opažena med nakupovanjem v Zahodnem Hollywoodu. V vzorčasti obleki se je ljubka zvezdnica odpravila po nekaj novih kosov v ‘American Rag’.

Po poročanju ‘GossipCentra’ je Miley naznanila načrte o poletni turneji po Južni Ameriki in Avstraliji – s tem bo obšla nastope v Združenih državah, kjer se ji zdi, da je ne marajo.

Ti je njen novi tatu všeč? Pokaži nam to s klikom na ‘Všeč mi je’, ki te čaka nad naslovom!


Zadnje novičke

Prejšnji članekChristina Aguilera: Njen fant vendarle ne bo kaznovan zaradi pijanske vožnje
Naslednji članekVse najboljše Suri Cruise! Mala princeska praznuje 5. rojstni dan