Miley Cyrus, ki je bila po dolgem času skupaj s celotno družino, se je včeraj udeležila podelitve nagrad ‘Kids’ Choice Awards’, ki se je odvijala v Los Angelesu.

Zvezdnica filma ‘Last Song’, ki naj bi bila ponovno skupaj z Liamom Hemsworthom, je bila ob prihodu na oranžno preprogo Galen centra deležna bučnega in divjega aplavza s strani oboževalcev.

Priljubljena zvezdnica je bila za svoje delo v filmu ‘Hannah Montana Forever’ nagrajena v kategoriji za najboljšo filmsko igralko leta, medtem ko jo je v kategoriji za najboljšo žensko izvajalko premagala Katy Perry.

Podelitve nagrad pa se je udeležila tudi Selena Gomez, ki je bila prav tako čudovita in je očarala javnost ter oboževalce.

Med prejemniki nagrad je bila seveda tudi ona, in sicer je zmagala v kategoriji za najboljšo televizijsko igralko, medtem ko je bila skupaj z Miley poražena v kategoriji za najboljšo žensko izvajalko leta.

Na podelitvi, ki jo je letos vodil Jack Black in je bila v živo predvajana na ‘Nickelodeonu’, so med drugim nastopili Willow Smith, the Black Eyed Peas in Victoria Justice.

Največji zmagovalec podelitve pa je bil zagotovo Selenin fant, Justin Bieber, ki je edini domov odnesel kar 2 nagradi, in sicer za najljubšo pesem – ‘Baby’ in za najljubšega moškega izvajalca.

Na žalost se prireditve ni mogel udeležiti, ker trenutno koncertira po Evropi, mi pa mu seveda čestitamo!

Se strinjaš, da so šle nagrade v prave roke? Pokaži nam to s klikom na ‘Všeč mi je’, ki te čaka nad naslovom!

Ti je všeč tudi naš portal in še nisi fan na našem uradnem profilu na Facebooku? Pridružiš se nam lahko tukaj!


Zadnje novičke

Prejšnji članekSienna Miller: Postala bo trebušna plesalka!
Naslednji članekFOTO Nicole Richie obožuje oprijete kavbojke