Na srečo številnih oboževalk Justina Bieberja se kdaj pa kdaj pojavi priložnost, ko popularen zvezdnik odvrže oblačila tudi pred fotografskim objektivom.

In tako se je Justin slekel na še enem fotografiranju za revijo in dokazal, da ni nič sramežljiv. Po poročanju nekoga iz snemanja bi naj 16-letni zvezdnik nekomu pošiljal svoje vroče fotografije.

Vir je povedal: »Justin je govoril s stilistko in jo spraševal, ali naj njegove seksi slike pošlje dekletu. Okrog tega je bila zelo srčkan in se šalil. Vsekakor pa je želel za to posebno dekle izgledati najboljše. Nikoli ni rekel imena Selena, vendar smo vsi vedeli, za koga se gre

Če ne boste vedeli, kje je mlad zvezdnik, pojdite na letališče, kjer tudi paparaci velikokrat pričakujejo svoje žrtve. Tam so ga ujeli tudi v sredo, ko je z nasmehom na ustnicah prečkal letališče LAX v Los Angelesu.

‘Baby’ pevec bo nastopil tudi na televiziji, in sicer se bo prihodnji teden kar dvakrat pojavil v oddaji ‘Late Night with David Letterman’. Vsekakor se ne dolgočasi…

Pozor! Si želiš videti Justina Bieberja V ŽIVO? Še malo počakaj, povabi še svoje prijatelje in skupaj redno spremljajte www.tocnoto.si/teens, saj imamo zate posebno presenečenje! Obljubljamo, navdušen/a boš!

Ti je Justin zgoraj brez všeč? Pokaži nam to s klikom na ‘Všeč mi je’, ki te čaka nad naslovom!


Zadnje novičke

Prejšnji članekOPA! Cheryl Cole: Obleka z odprtim hrbtom razkrila seksi tetovažo
Naslednji članekHOT! Vroča Kolumbijka Maria Elisa Camargo: Shakira ji ne seže niti do kolen