Blake Lively:

Blake je bila v sredo opažena v Los Angelesu, kjer se je po dolgem premoru zabavala na snemanju novih epizod ‘Opravljivke’.

Da je dogajanje v seriji dokaj pestro, dokazuje sprememba lokacije, saj so tokrat snemali na obali ob Pacifiku. Blake je za to priložnost oblekla dolg sarong, iz katerega so kukale njene dolge noge, na vrh pa si je nadela preprosto jakno iz jeansa.

Blake, ki so jo nedavno ujeli povsem izčrpano, pa se ne ukvarja samo z serijami, ampak igra tudi v filmih. Zato bo 31. marca v kinu ‘Con’ prejela nagrado za najboljšo filmsko novinko leta. Praznih rok pa ne bo ostal tudi njen soigralec v filmu ‘Green Lantern’, Ryan Reynolds, saj bo prejel nagrado za moško filmsko zvezdo leta.

Penn Badgley:

Penn se je v torek v Miamiju udeležil zabave, ki jo je priredilo podjetje ‘Sony Ericsson’ ob izdaji novega produkta, imenovanega ‘Xperia Play’.

24-letni igralec, ki se v seriji zaplete z Blair (Leighton Meester), je bil eden izmed prvih, ki je testiral nov ‘Smart Playstation’ telefon in je bil nad njim očitno kar zadovoljen.

Na ‘Sonyjevi’ zabavi pa so Penn in ostali gostje imeli privilegij, saj so se lahko zabavali v svoji VIP sobi.

Zgodaj ta mesec pa je Penn prejel nagrado, ki jo je podelila revija ‘Cosmopolitan,’ in sicer za najbolj neustrašnega moškega v New Yorku.

Ed Westwick:

Ed se je v torek odpravil na kosilo v ‘Kings Road Cafe’, ki se nahaja v Los Angelesu.

23-letni igralec, nedavno ves v usnju, je slastno kosilo pojedel skupaj s prijateljem, potem pa se odpravil do bližnje prodajalne revij.

Pridružili so se mu tudi številni oboževalci, s katerimi se je tudi slikal in podelil nekaj avtogramov.

Če pa že komaj čakaš na nove epizode ‘Opravljivke’, pa ti lahko povemo, da bo nova epizoda izšla 18. aprila.

Ali že komaj čakaš nove epizode ‘Opravljivke’? Pokaži nam to s klikom na ‘Všeč mi je’, ki te čaka nad naslovom!

Ti je všeč tudi naš portal in še nisi fan na našem uradnem profilu na Facebooku? Pridružiš se nam lahko tukaj!


Zadnje novičke

Prejšnji članekFOTO Eva Longoria odstranila tetovažo posvečeno Tonyu Parkerju
Naslednji članekPaz de la Huerta s kozarci obmetava kolegice