Ashley Tisdale je v sredo ponoči skupaj s svojo prijateljico Casey Weinert prispela na letališče ‘LAX’ v Los Angelesu, medtem ko je njen psiček po imenu Maui varno spal v torbi znanega oblikovalca Louisa Vuittona.

Za zanimivost pa ti lahko povemo, da se je v zadnji epizodi serije ‘Hellcats’ Ashley, ki je nedavno spoznala Katie Holmes, znova prelevila v svetlolasko.

Kot gostja pa se jim bo v eni izmed epizod pridružila tudi Nastia Liukin.

Ashley pa se je na letališče ‘LAX’ vrnila že naslednji dan, saj se je vrnila nazaj domov, tudi tokrat pa jo je spremljala prijateljica Casey.

Ashley, ki ima znova temnejšo barvo las,  pa se bo udeležila tudi letošnjega ‘Itty Bitty Celebrity Charity Art Salea,’ ki bo letos potekal 6. marca v Santa Monici v galeriji ‘Functional Art’.

Prodaja vključuje umetnine v velikosti razglednice in vsaka se bo prodajala za 40 dolarjev. Dela na sprednji strani niso podpisana, tako da nihče ne ve, kdo je umetnik, njegova identiteta pa se razkrije šele potem, ko je razglednica kupljena.

Umetniki, ki ustvarijo razglednice, so znani arhitekti, oblikovalci, hollywoodske zvezde, nadarjeni amaterji, glasbeniki…


Zadnje novičke

Prejšnji članekCharlie Sheen bo bivšo ženo izplačal z 1,8 milijona ameriških dolarjev
Naslednji članekRihanna – S&M