Selena Gomez je v nedeljo snemala nov videospot za ‘Who Says’ na Dockweiler Beach v Los Angelesu. Izgledala pa je zelo vesela, ker jo je obkrožalo veliko oboževalcev.

Na rdeči preprogi hrammyjev pa Gomezova ni mogla biti tiho o Justinu Bieberju, s katerim se je pred kratkim objemala. Novinar jo je vprašal: »Ljudje vaju vedno povezujejo in pravijo, da sta nekaj več kot prijatelja. Ali je to nadležno?« Odvrnila je: »Seveda, toda to pride s službo. Kljub vsemu ga imam zelo rada.«

Selena, ki je bila ujeta v romantičnem objemu z Justinom Bieberjem, pa se pripravlja na novo snemanje za velike zaslone. Zaigrala naj bi v ’13 Reasons Why’, ki bo posnet na podlagi romana Jaya Asherja.

Knjiga, ki je bila izdana leta 2007, govori o sramežljivem dijaku, ki se vrne iz šole in na svojem pragu najde škatlo s 7 kasetami. Pred samomorom jih je posnela Hanna Baker, v katero je bil zaljubljen. Pred smrtjo je kasete poslala sošolcu z navodili, naj jih prenese vsem dijakom na seznamu kot verižno pismo. Kasete pojasnjujejo 13 ljudem, kakšno vlogo so igrali pri njeni smrti.

V filmu naj bi zaigral tudi Logan Lerman, toda noben predstavnik še nobene vloge ni potrdil – niti Selenin predstavnik.

Se veseliš njenega novega filma in videospota? Pokaži nam to s klikom na ‘Všeč mi je’, ki te čaka nad naslovom!


Zadnje novičke

Prejšnji članekHOT! Kim Kardashian v posteljo z varnostnikom kar pred kamerami
Naslednji članekVROČE Polona Juh in njen deset let mlajši fant postala starša