Nadvse uspešna pevka in tekstopiska Taylor Swift je prejela veliko nagrado za najboljšega zabavljača leta na podelitvi nagrad ‘Academy of Country Music Awards’, ki se je včeraj odvijala v MGM Grand Garden Areni v Las Vegasu.

21-letna zvezdnica, ki ji je uspelo prodati preko 20 milijonov albumov, je zablestela v čudoviti večerni obleki ‘Elie Sabb Haute Couture’, edina zgrešena stvar je bila izbira barve, saj se ta ni najbolj podala k njeni polti.

Ryan Seacrest je imel čast zaključiti slovesnost z največjo nagrado večera, ki jo je prejela vidno navdušena Taylor. Mlada zvezdnica se je polna čustev zahvalila oboževalcem po vsem svetu, ki so ji omogočili ta neverjeten uspeh.

Taylor, ki je pred kratkim oblekla svoj slaven pulover s pando, je povedala: »Prvič sem to osvojila in sedaj izgubljam svoj razum. Dejstvo, da sem to prejela od oboževalcev, je izjemno. Pravkar smo se vrnili s turneje po Aziji, tako da hvala, da niste pozabili name. Dejstvo, da je to od mojih oboževalcev… Vi ste najboljša stvar, ki se mi je kdaj zgodila.«

Si tudi ti mnenja, da si nagrado več kot zasluži? Pokaži nam to s klikom na ‘Všeč mi je’, ki te čaka nad naslovom!

Ti je všeč tudi naš portal in še nisi fan na našem uradnem profilu na Facebooku? Pridružiš se nam lahko tukaj!



Zadnje novičke

Prejšnji članekFOTO Drew Barrymore in Mandy Moore: Poprijeli za delo in pomagali lačnim
Naslednji članekFOTO Vrnitev elegantnih večernih oblek