Vanessa Hudgens, ki je pred kratkim preveč pogledala v kozarec, in Josh Hutcherson sta bila v nedeljo zvečer skupaj opažena na košarkarski tekmi Los Angeles Lakersov. Spet skupaj! In samo prijatelja? Sumljivo!

Zvezdnica ‘Srednješolskega muzikala’ in njen domnevni fant sta izgledala precej navdušeno med navijanjem za zmago Lakersov proti ekipi New Orleans Hornets.

Pred tem pa je bila priljubljena zvezdnica, ki želi nastopiti v muzikalu, opažena med prihodom domov v Studio City, kamor se je vrnila po kratkem postanku v Las Vegasu, kjer je promovirala svoj novi film ‘Sucker Punch’, ki je z 20 milijoni dolarjev zaslužka v domovini med vikendom pristal na drugem mestu – prehitel ga je samo film ‘Diary of A Wimpy Kid: Rodrick Rules’.

22-letna igralka, ki še vedno vztraja pri tem, da je samska, je imela ob vrnitvi domov oblečeno obleko ‘Jordan Maxi’ in je bila fotografirana skupaj z najboljšo prijateljico Lauro New.

Se tudi tebi zdi, da sta Vanessa in Josh več kot le prijatelja? Pokaži nam to s klikom na ‘Všeč mi je’, ki te čaka nad naslovom!

Ti je všeč tudi naš portal in še nisi fan na našem uradnem profilu na Facebooku? Pridružiš se nam lahko tukaj!


Zadnje novičke

Prejšnji članekJessica Simpson: Postala je bogata kraljica modnega imperija
Naslednji članekFOTO David Hasselhoff: Hčerki sta pravi lepotici!