Vanessa Hudgens, ki si želi igrati v ‘Seksu v mestu’, je s svojim stalnim nasmehom na obrazu prispela na predvajanje in predstavitev filma ‘Sharpay’s Fabulous Adventure’, ki se je v sredo odvijal v Soho House v Zahodnem Hollywoodu.

22-letna igralka si je za veliki dogodek svoje najboljše prijateljice, ki se naokrog sprehaja v oblačilih, podobni pižami, oblekla čudovito majčko z leopardjim vzorcem ‘Blu Moon’. O svojih oblačili je za spletni portal ‘JustJaredJunior’ dejala: »Obožujem ta občutek.«

Predvajanja prihajajočega filma pa se je udeležil tudi Zac Efron, ki ga je pred kratkim naskočil slavni košarkaš, in je poziral skupaj z zvezdnico filma Ashley Tisdale.

25-letna igralka je imela oblečeno čudovito obleko z naborki in okrašenimi rameni, zraven pa je dodala uhane ‘Ben-Amun Crystal Cluster’ in kristalno torbico ‘Allegro’ z verižno naramnico ‘Swarovski’.

Kljub temu da se je Vanessa lani, po pet letih zveze razšla z Zacom, pa to ne pomeni, da ne sme podpirati njene kariere. Želela je tudi, da si ogleda njen film ‘Sucker Punch’. Mlada igralka namreč upa, da jo bo kljub razhodu še naprej spremljal v filmih.

Priljubljena zvezdnica je povedala: »Vem, da bodo vsi njegovi prijatelji tako upali, da bodo videli film, da bo šel z njimi. To je film za široko občinstvo, še posebej za moške, saj se najde nekaj dobrih akcijskih prizorov. Če si ženska, te to avtorizira, če pa si starejši, je to zate domišljija. Za vsakega se najde nekaj.«

Po razhodu z Zacom pa zvezdnica ‘Srednješolskega muzikala’ ne ostaja na tleh. Pred kratkim je bila romantično povezana z Joshom Hutchersonom, dejala pa je tudi, da uživa v dneh, ko je samska.

Povedala je: »Stopati v neznano je nadvse zanimivo. Imela sem tako veliko interesov in sedaj imam čas zase. Resnično menim, da moraš najprej imeti rad samega sebe in šele nato drugega.« Dodala je: »Še vedno sem mlada in odkrivam samo sebe ter to, kaj hočem storiti in katere so moje strasti.«

Ti je njuno ponovno srečanje všeč? Pokaži nam to s klikom na ‘Všeč mi je’, ki te čaka nad naslovom!

Ti je všeč tudi naš portal in še nisi fan na našem uradnem profilu na Facebooku? Pridružiš se nam lahko tukaj!


Zadnje novičke

Prejšnji članekNeprepoznavna Katy Perry in Russel Brand: Pod krinko prispela na Manhattan
Naslednji članekProzorna obleka