V restavraciji Ichiban Japanese Grill and Sushi Bar so dobili v soboto nepričakovan obisk, Joea Jonasa in Ashley Greene, ki sta si privoščila pozno večerjo.

Poslovodja je o njiju povedal, da sta bila zelo prijazna. »Vkorakala sta v restavracijo, se usedla za mizo in svet se je začel vrteti okrog njiju,« se je razgovoril.

Seveda ni pozabil omeniti, da zvezdnika nista zahtevala zasebne mize ali posebne postrežbe. Kuharji in ostalo osebje je bilo zelo vznemirjeno ob njunem obisku, nekateri so celo ostali dlje v službi, da bi se lahko z njima slikali.

Seveda jih zaljubljenca nista razočarala in čez nekaj ur so fotografije že krožile po blogih in Facebooku.

»Nisem gledal ‘Somraka’, zato mi nista bila tako znana, medtem ko so vsi ostali v restavracijo takoj vedeli, kdo je vstopil skozi vrata. Prišla sta kot par in menim, da se bosta še vrnila,« je še dodal.

Joe, ki je boljši polovici kupil prstan zaobljube, je odletel v Baton Rouge, kjer je Ashley snemala ‘Jutranjo zarjo’, da bi svojo punco odpeljal na večerjo. Kako romantično! Lepa vampirka bo s snemanjem nadaljevala vsaj še dva tedna.

Paparacev se komaj otresa tudi njegov mlajši brat Nick Jonas, ki so ga skupaj z bratoma ujeli na softball tekmi v dobrodelne namene. Pojoči bratci so se povezali z ekipo Road Dogs, s katero zbirajo denar za organizacijo Children Foundation, ki pomaga bolnim otrokom in pomembnim institucijam pri iskanju zdravil za težko ozdravljive bolezni.

Omenjena ekipa profesionalcev se odpravi na turnejo po državi, na kateri včasih prepustijo igrišče tudi Jonas Brothersom, da se pomerijo v prijateljski tekmi.

Ob tej priložnosti pa si lahko nagledamo tudi postavnega glasbenika v oprijetem dresu. Se kdo pritužuje?

Ti je članek všeč? Pokaži nam to s klikom na ‘Všeč mi je’, ki te čaka nad naslovom!


Zadnje novičke

Prejšnji članekVROČE Bo Rok Kosmač res kmalu postal očka?!
Naslednji članekOPA! Rihanna pokazala fantastično telo v bikinkah