Justin Bieber še v okviru turneje ‘My World’ vedno potuje po Evropi. V ponedeljek se je ustavil v Parizu, kjer si je v spremstvu ogledal slavno mesto luči.

17-letnega glasbenika, katerega mama ne zna kuhat, so paparaci ujeli tudi naslednji dan, ko je pred hotelom nastanitve pozdravil njegove zveste oboževalce.

Justin, ki bo posnel album za pomoč Japonski, se bo po uspešnih koncertih v Franciji danes napotil že proti naslednji lokaciji v Belgiji.

Njegova velika oboževalka je tudi Rebecca Black, ki je s pesmijo ‘Friday’ pritegnila veliko pozornosti na You Tubeu, žal prej negativne kot pozitivne…

Izrazila je željo, da bi več kot z veseljem zapela duet s popularnim pop zvezdnikom, ki si ga lahko ogledaš med napornim treningom. Povedala je: »Tako sem prismuknjena, ko se ge za Justina Biebera. V svoji sobi imam celo majhen oltar.«

»Če bi Justin želel posneti duet z mano, bi najprej tako kričala, da verjetno potem ne bi mogla več peti,« je nadaljevala.

Justin, pred dnevi se je mudil na Nizozemskem, in Rebecca pa imata vsaj nekaj skupnega – ogromno klikov ‘ni mi všeč’ pod njunima pesmima na You Tubeu.

In sicer  je uspel mlad pevec s pesmijo ‘Baby’ osvojiti prvo mesto v številu ‘ni mi všeč’ z kar 1,150,340 kliki, medtem ko mu sledi nadobudna pevka z 1,095,855 kliki nenavdušenja.

Kdo bi si mislil, da je lahko nekdo na nekaterih lestvicah najbolj popularen in na drugo strani hkrati najmanj všečen?

Ti je Justin všeč? Pokaži nam to s klikom na ‘Všeč mi je’, ki te čaka nad naslovom!


Zadnje novičke

Prejšnji članekKim Kardashian: Svojemu novemu fantu sega le do ramen
Naslednji članekSrbski divi Ceci grozi 12 let zapora zaradi posedovanja orožja