Justin Bieber želi z novim albumom stopiti še korak višje, kar mu bo vsekakor zagotovilo sodelovanje z Kanyeom Westom, Drakeom in Chris Brownom.

Chris je pred novim letom spregovoril nekaj besed o sodelovanju s popularnim 16-letnikom: »V začetku novega leta bova z Justinom posnela neverjetni hit za vse oboževalce!«

Izgleda, da si Justin prizadeva rasti v svetu glasbe ob nekaterih že velikih imenih glasbene industrije. Sam meni, da ustvarja le dobro glasbo, ki je ne bi mogel uvrstiti med nobeno glasbeno zvrst.

Njegov menedžer je v sredo zvečer za oboževalce povedal tudi nekaj besed o novostih v novem albumu.

“Res je, Justin dela na povsem novi glasbi, o čemer je govoril tudi z Drakeom. Prav tako se je Justin ravno danes slišal s Kanyeom Westom o skladbi, ki bi jo naj posnela skupaj. Kanye želi narediti cel kup pesmi za njegov nov album.”

Na vprašanje, o njegovi domnevni romanci s Seleno Gomez, se je le-ta izgovoril: »Vsi želijo nekaj vedeti. Nekaj vam bom povedal. Ta fant ogromno potuje in vedno mu pravim, da ne bi smel biti z nikomer v zvezi, če mu ni pripravljen vsega dati. Vem, da sta on in oseba, o kateri sprašujete, zelo dobra prijatelja že nekaj časa. Jaz vem le za to.«

29-letni menedžer, ki je v preteklosti delal tudi z Ludacrison in Britney Spears, je Justinu tudi odsvetoval odgovarjanje na vprašanja o ljubezenskem življenju, saj ga bodo čez čas začeli obsojati zaradi njegovega osebnega življenja.

Kaj pa ti meniš, sta Justin in Selena res le prijatelja?

Ti je članek všeč? Pokaži nam to s klikom na ‘Všeč mi je’, ki te čaka nad naslovom!


Zadnje novičke

Prejšnji članekVIDEO Seksi dvojčica vroče Jessice Alba
Naslednji članekKirk Douglas molil za ozdravitev sina Michaela