Leighton Meester nas bo gledala z marčevske številke revije ‘Vanity Fair’, za katero se je spopadla kar s tremi pasjimi mladički.

24-letna igralka, čigar pravkar izdani film je zelo uspešen, je v intervjuju povedala nekaj besed o njenih novih filmih in med drugim razkrila, kdo se najbolje poljublja… Tukaj je namig: ni Chuck Bass.

V njenem prihajajočem filmu ‘The Oranges’ se bo zaradi Hugha Lauria, ki ga bolj poznamo kot Dr.Housa, zapletla v ljubezensko zgodbo. Hugh je kar 27 let starejši in o njem je zvezdnica povedala: »Res sva se zelo ujela, zraven tega pa se zna odlično poljubljati!«

Leighton, ki ima novo pesem, je med tednom zaposlena s snemanjem ‘Opravljivke’ in zato paparaci točno vedo, kam se morajo podati po sveže fotografije. V sredo popolne so jo tako ujeli v New Yorku, kjer je skupaj z Blake Lively snemala novo sceno za popularno serijo.

Blake se je pred kratkim udeležila podelitve nagrad ‘Elle Style’, na katerih je spregovorila tudi o vlogi Carrie Bradshaw v filmu ‘Seks v mestu’, ki bi jo po govoricah sodeč naj dobila.

23-letna igralka je povedala, da četudi obožuje serije Sarah Jessica Parker, zaradi drugih obveznosti ne more prevzeti vloge.

V sredo se je na snemanje opravljal tudi Ed Westwick, ki se je odločil za britanski  ‘Cosmo’ spregovoriti o njegovem osebnem življenju, bi pa tudi močno rad zapustil ‘Opravljivko’.

»Sem zelo samski. To je dobro, super in enkratno, saj se lahko osredotočim le nase in svojo kariero. Sem zelo zaposlen fant, zato mi to odgovarja.«

In v katero slavno osebnost je zagledan?

Na to je odgovoril: »Moral bi reči Cherly Cole, vendar so trenutno vsi obsedeni z njo, tako da me je to čisto vrglo iz tira. Mislim, da bi se morala ona malo sprostiti, izginiti in me poklicati.«

Ti je članek všeč? Pokaži nam to s klikom na ‘Všeč mi je’, ki te čaka nad naslovom!


Zadnje novičke

Prejšnji članekŠOK Alen Vogrinec Vesel: Policija ga je prisilno odvedla na sodišče
Naslednji članekHOT! Elisabetta Canalis med poljubljanjem s seksi bejbo