Miley Cyrus se je v soboto zvečer udeležila zabave ‘Pre-Grammy Gala and Salute To Industry Icons Honoring David Geffen’.

Na prireditvi, ki so jo gostili na Beverly Hillsu, je mlada pevka, ki si želi biti mlada Carrie v ‘Seksu v mestu’, zasijala v vsej svoji veličini.

Sicer pa poročajo, da naj bi bivša Hannah Montana, ki vztrajno zanika govorice, da bi naj bila skupaj s soigralcem Joshom Bowmanom, prodala svojo nepremičnino na Panama City beachu, da bi zaslužila nekaj več denarja. Hišo, ki jo je Miley prejšnje leto kupila za 1.8 milijona dolarjev, je pred kratkim prodala za kar 1.96 milijona ameriških zelencev.

Iste zabave kot Miley pa se je udeležil tudi njen bivši fant, Nick Jonas, ki se bo naslednji teden pojavil v novi epizodi serije ‘Mr.Sunshine’.

Matthew Perry je Elen DeGeneres povedal, da na začetku ni imel pojma, kdo je Nick, ki bo sodeloval z bivšo punco Justina Bieberja: »Imel sem nejasne predstave o tem, kdo so Jonas Brothers. Toda moje delo je bilo, da ga pokličem in vprašam, ali bi hotel sodelovati v šovu, tako da sem se moral hitro naučiti, kdo je.«

Sta ti bila kot par všeč? Pokaži nam to s klikom na ‘Všeč mi je’, ki te čaka nad naslovom!


Zadnje novičke

Prejšnji članekVROČE Zaljubljena Maja Keuc: Njeno srce bije za sina ministra Zalarja
Naslednji članekSeksi Adriana Lima: Na valentinovo rada odvrže spodnje perilo