Miranda Cosgrove je v intervjuju za revijo ‘Paper’ povedala nekaj zanimivosti iz njenega osebnega življenja…

17-letna pevka in igralka je med drugim povedala, kako se je njena glasbena kariera začela.

»Snemanje ‘iCarly’ je odlično, vendar počnem to že zelo dolgo. Ljubim glasbo. Bila je nekaj, s čimer sem se zmeraj želela ukvarjati, toda nisem se mislila, da bom lahko željo uresničila. Ko sem posnela uvodno pesem za ‘iCarly’, so se mi odprla nova vrata. Podjetja so navezala stik z mojimi starši in se dogovarjali za sestanke. Vse se je nekako postavilo na svoje mesto,« nam je zaupala.

Mlada zvezdnica je tako stopila iz igralskega sveta še v glasbenega, v katerem ji dajejo navdih za ustvarjanje prav fantje. Njen bivši fant je tako posredno vplival na nastanek pesmi ‘Kissing U’.

O tem je povedala: »Pesem sem mu igrala, še preden jo je kdorkoli slišal. Povedala sem mu, da govori o njem, vendar mislim, da je to že sam ugotovil.«

Miranda, ki lahko na našem portalu zraste pred tvojimi očmi, zraven natrpanega urnika in pomanjkanja prostega časa vseeno najde čas za načrtovanje svoje prihodnosti.

»O svoji prihodnosti razmišljam ves čas, ampak je težko, ker se ves čas spreminja. Menim, da imam veliko možnosti, kar je super, saj bo na koncu odločitev le moja,« je še razkrila.

Popularna pevka, ki je nedavno razkrila, kakšen je njen sanjski moški, je v petek popoldne obiskala radijsko postajo Y 100 v Miamiju, medtem ko je v prejšnji teden obiskala tudi trgovsko središče Westfield Sunrise v New Yorku in z nastopom navdušila svoje oboževalce.

Si že slišal njen nov EP, ‘High Maintenance’?

So ti njene pesmi všeč? Pokaži nam to s klikom na ‘Všeč mi je’, ki te čaka nad naslovom!

Ti je všeč tudi naš portal in še nisi fan na našem uradnem profilu na Facebooku? Pridružiš se nam lahko tukaj!


Zadnje novičke

Prejšnji članekVROČE Dvor: Nana Velika pokazala pravi obraz, Franc bi pred kamerami rad seksal
Naslednji članekNoseča že druga članica skupine Spice Girls!