Mary Kate Olsen so v torek ujeli v New Yorku, kjer je postavila nove smernice modnega oblačenja. So ti všeč? Nam se zdijo precej, hm, ‘posebne’.

24- letna igralka nas je dobesedno presenetila s svojo opravo, v katero je vključila kapo z leopardjim vzorcem, okrogla očala, rjav šal in preveliko črno jakno. Popolna barvna usklajenost. Zdi se nam, da je bila bolj kot modni navdušenki podobna stari bogati vdovi, ki se vrača od maše.

Njeno modno oblačenje bi lahko pojasnili z dejstvom, da hodi z modnim oblikovalcem Sethom Campbellom. Vir je povedal: »Njuno razmerje je novo. Do sedaj sta šla le na nekaj zmenkov. Je preprost fant, ki si zabavo privošči le občasno.«

Mary Kate se je od zadnjega fanta, Natea Lowmana, razšla prejšnjo zimo po dveh letih razmerja, toda zaenkrat stvari s Campbellom kažejo presenetljivo dobro.

Malce bolj vsakdanjo opravo pa je uspela pokazati naslednji dan, ko se je s sestro Ashley udeležila nominacijske zabave za ‘CFDA Fashion Awards’ v studiu Diane von Furstenberg v New Yorku.

Njuna kolekcija ‘The Row’ je bila namreč nominirana za nagrado v kategoriji ‘Mladi talenti’. Rezultati bodo znani na uradni podelitvi nagrad, ki bodo 6. junija.

Ti je njen stil všeč? Pokaži nam to s klikom na ‘Všeč mi je’, ki te čaka nad naslovom!

Ti je všeč tudi naš portal in še nisi fan na našem uradnem profilu na Facebooku? Pridružiš se nam lahko tukaj!


Zadnje novičke

Prejšnji članekKim Kardashian priznava: Imam mlahasta stegna in celulit!
Naslednji članekHOT! Candice Swanepoel: Južnoafriška bejba vas bo zapeljala