Nick in Joe Jonas sta se v ponedeljek zvečer odpravila v bowling center ‘Pinz’ v Los Angelesu, kjer sta tekmovala drug proti drugemu.

Priljubljena brata sta odigrala igro ali dve in se pred odhodom ustavila za nekaj fotografij z oboževalci.

Med vikendom pa si je vzel Nick, ki je pred kratkim izvedel trenutno največji hit v Ameriki, čas za odgovarjanje na vprašanja njegovih oboževalcev preko Twitterja. Eno je še posebej dvignilo kar nekaj prahu na spletu.

Svojim oboževalcem je zatrdil, da je zares samski. Napisal je: »Trenutno sem samski in se še ne nameravam poročiti, ampak nikoli ne veš, kdaj srečaš tisto pravo osebo.«

Njegov brat Joe, ki je po razhodu z Ashley Greene še vedno samski, pa je bil včeraj v jopici športne znamke ‘Adidas’ opažen v ‘Urth Caffe’ v Zahodnem Hollywoodu, kjer si je kupil kosilo.

Pred kratkim pa je Claude Kelly, s katerim je Joe, ki se ne poljublja slabo, delal svoj solo album, za ‘AOL’ spregovoril o njegovem projektu.

Povedal je: »Naredila sva dve plošči in moj cilj je bil, da ga vokalno potisnem v ospredje in pokažem svetu, da ima vokal, kakršnega še niste slišali. V skupini to ne pride tako do izraza, ker sta zraven njega še dva druga fanta – njegova brata – člana skupine Jonas Brothers. Želel sem narediti nekaj, ob čemer bi ljudje dejali: ‘On zna resnično peti.’«

Se že veseliš Joejevega solo albuma? Pokaži nam to s klikom na ‘Všeč mi je’, ki te čaka nad naslovom!

Ti je všeč tudi naš portal in še nisi fan na našem uradnem profilu na Facebooku? Pridružiš se nam lahko tukaj!


Zadnje novičke

Prejšnji članekNovo v Sloveniji – Alternina eco-chic kolekcija Bamboo Smooth
Naslednji članekKevin Federline bo pri 33ih že petič očka!