Paul McDonald je bil pod nenehnim pritiskov novinarjev, odkar je izpadel iz tekmovanja ‘Ameriški idol’, toda odkar je skupaj z Nikki Reed, ga obletavajo še bolj. In namesto da bi na večino vprašanj odgovoril le z: ‘Ja, skupaj sem z Nikki…’, na njih odgovarja s svojim fantovskim šarmom. Nedavno pa je v intervjuju izdal še več podrobnosti njunega razmerja.

Paul je o Nikki, ki je nedavno razkrila resnico za ‘Somrak’ lažmi, dejal: »Po pravici, nisem videl še nobenega od njenih filmov in res nič ne vem o njenem delu. Ona je super. Mislim, da me ima rada zato, ker še nisem videl nobene njene stvari.« Še nikoli ni videl ‘Somraka’? Mogoče pa na ‘Ameriškem idolu’ le ni lagal, ko je dejal da še nikoli prej ni gledal te oddaje… Toda, da ni videl niti enega delčka ‘Somraka’? Le kje živi?!

V drugem intervjuju za ‘MTV’ pa je dejal, da je bila medijska vojna po ‘Idolu’ tako bliskovita, da je njegova lastna babica za razmerje z Nikki, ki že od 14 leta živi sama, izvedela iz tabloidov.

»Smešno je, kako naenkrat tvoje zasebno življenje postane nora nova stvar. To sem nekako spoznal, ko sem se pogovarjal po telefonu z babico in me je vprašala: ‘Kdo pa je to novo dekle, s katerim sta skupaj?’ in odvrnil sem ji: ‘Kako pa veš za to?’ Ona pa je odgovorila: ‘Kupila sem revijo!’. In takrat sem vedel, da se je začelo.«

Dobro bi bilo, da se čimprej navadiš, Paul!

Nikki pa se je v sredo brez fanta udeležila ‘Evening of Cocktails and Shopping to Benefit the Children’s Defense Fund’ v Santa Monici.

Na fotografijah spodaj pa lahko vidiš tudi, kako je igralka pozirala za kampanjo ‘H&M Fashion Against AIDS 2011’. Povedala pa je: »Sem velika oboževalka tega in mislim, da je vse, kar je namenjeno izobraževanju mladih ljudi in dajanju razlogov, da se naj bojijo tega, kar se odvija, pomembno.«

Njena soigralca v ‘Somraku’, Kellan Lutz in Ashley Greene, pa sta si v četrtek vzela odmor od snemanja ‘Jutranje zarje’, saj so ju ujeli na ulicah Vancouvra.

Ashley pa kljub nedavnim fotografijam, kjer se objeta sprehaja z Jacksonom Rathbonom, naj ne bi imela fanta, saj naj bi bila s soigralcem le dobra prijatelja.

Ti je članek všeč? Pokaži nam to s klikom na ‘Všeč mi je’,ki te čaka nad naslovom!

Ti je všeč tudi naš portal in še nisi fan na našem uradnem profilu na Facebooku? Pridružiš se nam lahko tukaj!


Zadnje novičke

Prejšnji članekJessica Simpson: Vse bolj uveljavljena modna oblikovalka ima najboljšo službo na svetu
Naslednji članekVROČE Formula za uspeh Helene Blagne: Izogibanje osebnim vprašanjem!