Blake Lively se je v ponedeljek v Londonu udeležila nagrad ‘Elle Style’.

Mlada igralka, ki si je pred kratkim prislužila naziv najbolj vročega hollywoodskega dekleta, je zablestela v modri obleki, ko se je pojavila na rdeči preprogi pred Grand Connaught Rooms.

Kar se tiče glede mode, pa so o Blake začele krožiti govorice, da je njen najljubši oblikovalec čevljev, Christian Louboutin, po njej imenoval stil čevljev.

Vir poroča, da so Blakeini čevlji “sandali z visoko peto, ki imajo sedem pasov v barvi mavrice, vsak pa se zapne z gumbom. Peta in rob čevlja sta obrobljena s črno podlago, medtem ko je podplat značilne rdeče barve”.

O srečanju z Louboutinom med snemanjem v Parizu je Blake povedala: »Šla sem v njegov atelje, se sprehajala med policami in komentirala, da je vsak par čevljev zelo lep, nato pa sem videla te čevlje, ki so me povsem prevzeli, saj še nikoli nisem videla česa podobnega.«

Na istih nagradah pa se je pojavila tudi domačinka Emma Watson, ki se je držala svojega osebnega stila, ki ji najbolje pristaja, en dan pred tem pa se je udeležila tudi BAFTA nagrad.

Čeprav nas mlada igralka vedno navduši s svojo igro, je avtorica ‘Harryja Potterja’, J. K. Rowling, o njej povedala, da je bila ponižana, ko je morala igrati žgečkljive prizore z Danielom Radcliffom in Rupertom Grintom.

Povedala je: »Pred tremi ali štirimi leti sem imela z Emmo kratek pogovor v garderobi in takrat me je vprašala: ‘Poljubiti bom morala Ruperta, kajne?’«

»Rekla sem ji: ‘Če bom nadaljevala s pisanjem svojih zamisli, boš morala poljubiti oba svoja soigralca’, ona pa je bila povsem zgrožena, na koncu pa se je zakotalila z zofe zaradi premočnega smejanja.«

Na to je Emma, ki je pred kratkim dobila novo vlogo, dodala: »Stara sem bila komaj 14 in takrat se mi je ideja zdela… Mislim, bila sta mi kot brata!«

Obe sta se torej sprehodili po isti rdeči preprogi, katera pa je bila najbolj všeč tebi? Oceni ju v priloženi anketi, nad naslovom pa lahko s klikom na ‘Všeč mi je’ oceniš tudi članek.


Zadnje novičke

Prejšnji članekVROČE Tina Maze premagala ljubezensko krizo z Andreo Massijem
Naslednji članekFOTO David Beckham nosečo Victorio za Valentinovo peljal na večerjo