V torek je bila Emma Watson opažena v fantovski opravi na slikanju za kampanjo ‘Lancome’. Ampak nad slikami nismo pretirano navdušeni. Emmo lahko na slikah občudujemo z njeno kratko pričesko, klobukom in fantovsko opravo, kar nas preveč spominja na Roberta Pattinsona.

Da je Emma, ki zaradi kariere postavlja šolo na strani tir, delavna punca, pa je pokazala s tem, da je že naslednji dan v Parizu znova pozirala za kampanjo ‘Lancome’.

Igralka filma ‘Harry Potter’, ki ima tudi svojo modno kolekcijo oblačil, je bila videti osredotočena na fotografski objektiv, medtem ko je pohajkovala naokoli v športni črni jakni, sivi majici, temnimi jeans hlačami in črno-belimi čevlji.

Emma, ki si pušča dolge lase, pa je svoje sodelovanje z ‘Lancome’ izdala na Twitterju, kjer je svojim oboževalcem sporočila novico:

»Nova pustolovščina se začenja – le kaj je? Sledi mojim namigom in boš videl/a. Prebodla ti bom kožo, če me boš nosil/a narobe, ampak ljubila te bom za vedno, če me boš podaril/a komu drugemu.«

»Ali med sabo vzdržujete mir? Ne? Ne izgubi svojega jaza, saj to ni dirka. Delimo si naš rojstni kraj.«

So ti všeč Emmine fotografije za modno kampanjo ‘Lancome’? Pokaži nam to s klikom na ‘Všeč mi je’, ki te čaka nad naslovom!

Ti je všeč tudi naš portal in še nisi fan na našem uradnem profilu na Facebooku? Pridružiš se nam lahko tukaj!


Zadnje novičke

Prejšnji članekJodie Foster brani Mela Gibsona: On je najbolj ljubeč človek na svetu
Naslednji članekReese Withespoon se pripravlja na svoj poročni dan