To je novica, ki so jo oboževalci Roberta Pattinsona čakali celo večnost: mladi igralec bi si rad ustvaril družino! No, na nek način.

»Zelo rad bi imel družino,« je Rob, ki verjame v ljubezen na prvi pogled, povedal za ‘Chicago Sun- Times’, medtem ko je bil zaposlen s promocijo filma ‘Water For Elephants’. Ali to pomeni, da lahko upamo na resnično Renesmee?

Toda oboževalci bodo na otroka Roberta in Kristen, ki sta skupaj praznovala njen rojstni dan, morali počakati še nekaj let, saj je mladi igralec dodal, da bi rad imel družino ‘nekje v prihodnosti’. Povedal je tudi, da se zelo razjezi, ko tabloidi trdijo, da naj bi s Kristen Stewart načrtovala poroko ali pričakovala dojenčka, saj nič od tega ni res.

Ko je italijanska revija objavila intervju z »Robertom«, ki naj bi trdil, da se bosta s Kristen poročila, se je igralec, ki močno verjame v ljubezen na prvi pogled, zmedel. »Ne razumem, kako so lahko natisnili kaj takega… Ta intervju je povsem izmišljen.«

Druge trditve, ki pa se tičejo njegovega ‘drugega dekleta’, Reese Witherspoon, pa niso prav nič lažne. Pojavile so se namreč govorice, da naj bi bila njuna ljubezenska scena v filmu ‘Water For Elephants’ veliko manj seksi, kot je bila mišljena, saj je imel Robert, ki je razkril tudi, kako izgleda njegovo idealno razmerje, gripo.

»Poslušajte, imel sem gripo in ves čas sem se opravičeval Reese, ki je javnosti razkrila, da sem imel najhujšo sinusno infekcijo, ko sem se poljubljal z njo,« je pojasnil Rob. »Povedala je: ‘Ves čas je samo smrkal.’ Mislim, da je bil to njen odziv na: ‘Reese, tebi zavida veliko žensk.’«

Ne skrbi, Rob, zunaj je še veliko deklet, ki bi se z veseljem poljubljale s teboj. Z gripo ali brez.

Ti je članek všeč? Pokaži nam to s klikom na ‘Všeč mi je’, ki te čaka nad naslovom!

Ti je všeč tudi naš portal in še nisi fan na našem uradnem profilu na Facebooku? Pridružiš se nam lahko tukaj!


Zadnje novičke

Prejšnji članekVROČE Marijana Hlebš: Z Borisom Cavazzo sta nora na superhrano
Naslednji članekNatalie Portman spet zamenjala druga igralka: Razgaljena ritka v filmu v resnici ni njena