Taylor Momsen si je vzela odmor pri snemanje ‘Opravljivke’ in se posvetila njeni glasbeni karieri kot pevka skupine ‘Pretty Reckless’.

Medtem ko je te dni zaposlena s promoviranjem novega albuma ‘Light Me Up’, se njeni oboževalci sprašujejo, ali se bo sploh vrnila na televizijske ekrane.

O tem je povedala: »No, tako bom rekla. Pri seriji so me glede banda zelo podpirali in psihično ne moreš delati obojega hkrati. Ne morem biti na snemanju in potem že v Franciji nastopati. Zato so me za nekaj časa umaknili iz scenarija in mi omogočili turnejo, za kar sem jim zelo hvaležna. Tako da me nekaj časa žal ne boste videli.«

Razkrila je tudi, da trenutno še nihče ne ve, kakšna je usoda popularne serije: »Ne vemo niti, če bomo posneli naslednjo sezono. Zato ne pričakujte, da se bo Jenny kmalu pojavila, toda morda v prihodnosti… Kdo ve.«

Seveda je njena prioriteta glasba in morda bo tu in tam zaigrala še v ‘Opravljivki’, vendar tudi v prihodnosti 16-letna zvezdnica, ki bo sedaj tudi modna oblikovalka čevljev, ne izključuje igranja pred kamerami. »Kljub temu da sem začela tudi z igranjem, se želim ukvarjati predvsem z glasbo. Želim ustvarjati nove pesmi, imeti band, turneje in to početi vse življenje. To si želim že od nekdaj. Zaenkrat imam to zagotovljeno le v bližnji prihodnosti, toda kdo ve, kaj vse mi prinaša življenje,« se je razgovorila.

Taylor, za katero Simon Cowell sploh še ni slišal, se je odločila vzeti življenje v svoje roke in uresničiti sanje. V četrtek zvečer je tako z bandom nastopila na dogodku ‘Music Unites In Tune Music’  v New Yorku.

Na odru se je pojavila v že znani opravi iz črne usnjene jakne, visokih škornjih z najlonskimi nogavicami in mini krilom ter v opravi navdušila občinstvo.

Si še želiš videti Taylor v ‘Opravljivki’? Pokaži nam to s klikom na ‘Všeč mi je’, ki te čaka nad naslovom!

Ti je všeč tudi naš portal in še nisi fan na našem uradnem profilu na Facebooku? Pridružiš se nam lahko tukaj!


Zadnje novičke

Prejšnji članekCourtney Cox: Od moža se je ločila, ker je prevečkrat hotel seksati
Naslednji članekVROČE Veliki zmagovalec šova Dvor je Alexio: Bo sploh dobil obljubljeno nagrado?!