Taylor Momsen je z bandom Pretty Reckless lani izdala njihov prvi album ‘Light Me Up’, ki ga trenutno predstavljajo tudi na turneji po ZDA.

17-letna zvezdnica, ki se je otipavala z dekletom,  je za spletni portalHollywire’ odgovorila na nekaj vprašanj, ki so njenim oboževalcem razkrila še več podrobnosti o njej.

Mlada igralka in pevka je ravno odhajala iz letališča v New Yorku v Boston, ko jo je ujela novinarka. Na vprašanje, kako poteka turneja, je povedala: »Montreal je bil neverjeten! Kanadski oboževalci so uročeni, ko igramo. Noro! Tudi koncerti v New Yorku in  Los Angelesu so bili odlični.«

Ena najbolj osvežujočih stvari pri mladi zvezdnici je, da njen band ni nastal načrtno, ampak povsem spontano.

»Začela sem kot pevka in pisateljica pesmi.  Delala sem z različnimi producenti in poskušala najti prave, s katerimi bi delala. Najprej sem spoznala Kato, ki je produciral neko ploščo, nato Bena, ki je prav tako pisal pesmi in pel. Skupaj sva napisala vse pesmi na plošči. Preko njiju sem potem tudi spoznala Marka in  Jamia. Dve leti je trajalo, da smo izdali album, na katerem smo vsi delali. V tem času smo postali zelo dobri prijatelji in tudi pravi band, » se je razgovorila.

Taylor, ki bo morda sodila tudi ‘X Factor’, ne igra le provokativne punčke, ki z obnašanjem in stilom oblačenja dviga veliko prahu. Je tudi velika umetnica, ki se je v celoti posvetila glasbi, na njihovi plošči trdo delala in sodelovala pri nastajanju vseh vidikov le- te.

»Sodelovala sem pri vsem kreativnem – pri naslovnici, zaporedju pesmi, pri videih… Ostalo ni nič ustvarjalnega, pri čemer ne bi imela prstov vmes,« je povedala.

Mlada zvezdnica si prizadeva še dolgo ostati na glasbeni sceni in pustiti svojo sled v glasbeni industriji. Njen načrt je delati dobro glasbo.

O tem je razkrila: »Nočem kariere koga drugega, želim svojo. Moj cilj je ustvariti kariero, ki bo trajala. Gledam na primer Boba Dylana, ki igra na Grammyih. To imam v mislih zase. Želim, da bi lahko vse življenje ustvarjala glasbo.«

Kaj pa igranje v popularni seriji ‘Opravljivka’?

“Glasba je moja ljubezen. Ne bom rekla, da ne bom nikoli več igrala, saj sem to počela kar nekaj časa, vendar to vsekakor ni to, o čemer trenutno razmišljam. Glasbo bom delala vse življenje, četudi le zase.”

Med drugim bi Taylor, ki je prepričana, da je seks naraven, v prihodnosti z veseljem sodelovala s piscem pesmi skupine Oasis, Noelom Gallagherjem, in morda celo z Justinom Bieberom.

Glede na to, da so tudi Justinu pred kratkim popustili živci, ker je pod velikim pritiskom medijev, so jo vprašali, kako je biti vzornik.

Odgovorila je: »Upam le, da me ljudje spoštujejo zaradi moje glasbe

Tudi zvezdniki so preprosti ljudje, ki imajo svoje želje, cilje in težave kot mi. Zraven napornega urnika in razgibanega življenja pa se morajo spopasti še z velikim pritiskom medijev in oboževalcev, ki od njih zelo veliko pričakujejo.

Poglej si fotografije iz Pariza, na katerih se Taylor ravno odpravlja v mesto luči.

Ti je Taylor všeč? Pokaži nam to s klikom na ‘Všeč mi je’, ki te čaka nad naslovom!

Ti je všeč tudi naš portal in še nisi fan na našem uradnem profilu na Facebooku? Pridružiš se nam lahko tukaj!


Zadnje novičke

Prejšnji članekVROČE Petra Majdič: Je res v zvezi s trenerjem Ivanom Hudačem?
Naslednji članekVIDEO Seksi reklama Serene Williams, ki so jo prepovedali