Vanessa Hudgens je zasedla naslovnico aprilske številke revije ‘Nylon’.

22-letna igralka, ki si želi še več tatujev, je v intervjuju povedala nekaj besed o prvem vtisu, ki ga je dobila o njeni soigralki Jeni Malone iz ‘Sucker Puncha’.

»Spomnim se, da sem prišla prvi dan na snemanje in zagledala Jeno, ki si je raztegovala hrbet. Mislila sem si ‘Prekleto’. Glejte kakšen hrbet ima ta punca! Bila je tako izklesana. Moram priznati, da mi je nagnala strah v kosti,« je razkrila.

Vanessa je glede njenega novega filma prepričana, da nosi pomembno sporočilo za vse mlade ženske.

»Adrenalin je naraščal, moja energija in razpoloženje se je tako zvišalo, da sem imela občutek, kot da ravno zapuščam rock koncert. Ko sem videla film, sem si mislila: ‘Vau, to ja, lahko naredim karkoli! Gremo ženske’. Bila sem zagnana in polna moči,« je spregovorila.

Ali Vanessa, ki nas s svojo zadnjo pojavo na rdeči preprogi ni preveč navdušila, namiguje: »Dekleta, ko ste utrujene in nerazpoložene, oglejte si ‘Sucker Punch’ in boste prerojene?«

Kakor koli, zvezdnica, ki hodi veliko na zmenke, se še vedno potepa po Evropi, zaposlena s promocijo novega filma. V četrtek se je nahajala v Londonu, kjer je nastopila tudi na radijski postajo BBC Radio One studios.

Ti je Vanessa všeč? Pokaži nam to s klikom na ‘Všeč mi je’, ki te čaka nad naslovom!

Ti je všeč tudi naš portal in še nisi fan na našem uradnem profilu na Facebooku? Pridružiš se nam lahko tukaj!


Zadnje novičke

Prejšnji članekSe je Kelly Brook skrivaj poročila?!
Naslednji članekBrad in Angelina: Pred otroci pobegnila v samoto