Lea Michele je bila pred kratkim tarča govoric, ki so jo razglašale za divo na snemanju serije ‘Glee’. Vendar se včasih zgodi, da so govorice zgolj to.  Na to temo je spregovoril tudi Ms. Rachel Berry, ki je zatrdil, da Lea resnično uživa znotraj igralske zasedbe.

Lea je o seriji povedala nekaj besed za ‘Zap2it’. »Pri šovu mi je v tej sezoni najbolj všeč, da ni osredotočen le na že znane obraze, ampak so tokrat v ospredju tudi igralci/ke, ki se v prvi sezoni niso imeli priložnosti izkazati. Med njimi so Brittany (Heather Morrison), Santana (Naya Rivera) in Mike Chang (Harry Shum Jr.).

24-letna zvezdnica pa kljub zlobnim jezikom naprej živi svoje življenje. Tako je tudi izkoristila nedeljski večer in se s soigralcem Chrisom Colferom odpravila v gledališče Pantages v Hollywoodu, kjer sta si ogledala muzikal ‘Hair’.

Glede popularne serije, ki ju je izstrelila med zvezde, smo od kreatorja Ryana Murphyja izvedeli dve novosti. In sicer je razkril, da se bo v dveh nadaljnih epizodah znova pojavila Gwyneth Paltrow. Zraven tega pa jim je Lady Gaga podelila licenco za njeno pesem ‘Born This Way’, četudi je še sploh ni izdala.

Murphy je povedal, da je vesel, da bo njena pesem tudi himna serije in bodo o njej posneli celo epizodo.

Ti je članek všeč? Pokaži nam to s klikom na ‘Všeč mi je’, ki te čaka nad naslovom!


Zadnje novičke

Prejšnji članekVROČE Vremenarka Alenka Oldroyd zapušča POP TV in se seli na Havaje
Naslednji članekOPA! Lindsay Lohan je prava seks bomba