Uradno še preostajajo manj kot štirje meseci do premiere filma ‘Harry Potter in svetinje smrti drugi del’, ki bo natanko 15. julija.

Portal TOčnoTO Teens’+ bo zelo žalosten po koncu zadnjega dela Harryja Potterja… Toda še bolj žalostni bodo Daniel Radcliffe, Rupert Grint in Emma Watson.

V novem videu, ki si ga lahko ogledaš spodaj, lahko vidiš, s katero sceno je trojica končala snemanje.

Producent David Barron je dejal: »Sceno smo prihranili za na konec, ker smo mislili, da bo zelo težak dan za Daniela, Ruperta in Emmo… Sceno pa je bila zanje lahka, zelen zaslon. Vsi trije se potapljajo. Posneli smo sceno nekje dva – do trikrat. In naenkrat je to bilo to. Konec ‘Harryja Potterja’.«

Daniel pa se s koncem ne ukvarja več toliko, saj ima že nove projekte. Je že začel nastopati na Broadwayju v muzikalu ‘How to Succeed in Business Without Really Trying’ in do zdaj se je že navadil na življenje v New Yorku.

Dejal je: »New York mi je všeč, ker sem neznan. Nosim bundo in si nadenem kapuco in nihče me niti ne pogleda dvakrat. »

Daniel, ki pomaga pri preprečevanju samomorov, pa kljub temu da ga je vloga Harryja Potterja pripeljala med slavne, noče, da bi ga v filmskem svetu poznali po tem.

Daniel je novinarjem povedal: »Vedno sem mislil, da dokler name ne bodo gledali kot na Harryja Potterja, bom v redu. Ljudje so pokazali veliko zaupanja vame in zato jim veliko dolgujem. Ljudje mi dovolijo, da dokažem, da mislim resno.«

Komaj čakaš na zadnji film? Pokaži nam to s klikom na ‘Všeč mi je’, ki te čaka nad naslovom!

Ti je všeč tudi naš portal in še nisi fan na našem uradnem profilu na Facebooku? Pridružiš se nam lahko tukaj!


Zadnje novičke

Prejšnji članekVROČE Renata Peterka: Slovo je zelo boleče za vso družino
Naslednji članekElvis Jackson napovedujejo adrenalinski rock spektakel!