Justin Bieber je nedavno nastopil v Maleziji, kjer je svoje oboževalce zabaval z venčkom pesmi, med drugim tudi z zadnjim singlom Selene Gomez, ‘Who says’!

V videu si lahko pogledaš (in slišiš) na tisoče kričečih Beliebersov, ki so Justina, ki ima na Twitterju že 9 milijonov oboževalcev, rotili, naj zapoje ‘Baby’. 17-letnik se je začel šaliti, najprej je začel peti ‘One Time’.

Potem je začel za oboževalce peti ‘Baby (One more time)’ od Britney Spears. Justinu, ki je nedavno dobil kar milijonov dolarjev za nerazprodani koncert, se je videlo, da v svoji šali uživa, zato se je odločil, da bo zapel tudi delček Seleninega zadnjega hita.

»Torej, katero hočete slišati?« je na koncu vprašal občinstvo. Trikrat ugibaj in preveri v videu, če imaš prav!

Zate pa imamo še eno zelo vročo novičko! Selena, ki se vsak dan sliši s Taylor Swift, bi se mu naj namreč pridružila na njegovi turneji v Maleziji! Zaljubljenca se baje sploh naj ne bi premaknila iz hotela.

Vir je povedal: »Justin in Selena sta bila nerazdružljiva in tako ljubeč in lep par sta. Komajda sta kaj stopila ven iz njunega predsedniškega stanovanja v hotelu Kuala Lumpur Hilton.«

Ko je prišel čas za slovo, bi se naj na veliko objemala, poljubljala, se držala za roke – očitno sta res noro zaljubljena!

Ti je članek všeč? Pokaži nam to s klikom na ‘Všeč mi je’, ki te čaka nad naslovom!

Ti je všeč tudi naš portal in še nisi fan na našem uradnem profilu na Facebooku? Pridružiš se nam lahko tukaj!


Zadnje novičke

Prejšnji članekHOT! Miranda Kerr pozirala v seksi vijoličnih kopalkah in mini oblekici
Naslednji članekFOTO: Emma Watson: Tudi za praznike je na poti