Justin Bieber, ki je premagal Michaela Jacksona, se je odločil za šaljivo potegavščino, katere žrtve je bila Willow Smith, ki je skupaj z njim na njegovi turneji ‘My World’, in jo je izvedel med njenim prepevanjem pesmi ‘Whip My Hair’. 17-letni zvezdnik je presenetil mlado zvezdnico med nastopom v Manchestru, pri tem pa so mu pomagali menedžer Scooter Braun, mentor Ryan Good in Jaden Smith.

Pred nedeljskim nastopom je na Twitterju napisal: »Zadnjič so je @officialwillow odločila, da se pošali na moj račun. Smeh. Sedaj je na vrsti prva stopnja mojega maščevanja! Pripravi se, Manchester!«

Mladi kanadski pevec je svojo obljubo tudi izpolnil. Najprej sta Scooter in Ryan skočila na oder s pobarvanimi lasmi, minuto kasneje pa sta se na odru prikazala še Justin in Jaden in presenetila 10-letno zvezdnico, a nista imela nobenih lasnih dodatkov. Kot lahko vidiš v posnetku, jih Jaden niti ne potrebuje.

Dobro razpoložena in nasmejana Willow je med smehom dejala: »Moji novi plesalci!« Justin je med tem stresal svoje lase in udarjal po zvoncu, ostali trije pa so naprej plesali.

Brkati zvezdnik, ki bo odslej lahko spal zraven punce Selene Gomez, je nato na Twitterju ponosno napisal: »Jaz in @officialjaden in @scooterbraun in @thatrygood #PRANKSTERSONTHELOOSE.«

Kar se tiče mlade pevke in njene frizure, se poraja vprašanje, ali je ona nova Rihanna?

Obe zvezdnici spreminjata frizure tako hitro, da jima je težko slediti! Med vikendom je bila namreč Willow opažena z neonsko barvo las, ampak to je očitno že preteklost, saj ima sedaj na glavi že več različnih barv. Oblečena v krznen telovnik in trenirko je z novo frizuro pozirala v Manchestru.

Sta ti njena nova pričeska in video všeč? Pokaži nam to s klikom na ‘Všeč mi je’, ki te čaka nad naslovom!

Ti je všeč tudi naš portal in še nisi fan na našem uradnem profilu na Facebooku? Pridružiš se nam lahko tukaj!


Zadnje novičke

Prejšnji članekUslužbenka leta
Naslednji članekUAU! Ženska, ki se ne stara: Cindy Crawford je večna lepotica