Vsi smo se spraševali, ali bo Miley Cyrus imela svoj šov ‘The Miley Cyrus Show’ ali ne, ki bi bil posmehljive narave, medtem ko je bila med vikendom gostja oddaje ‘Saturday Night Live’. In ne samo, da ga je imela, v njega je vključila celo Justina Biebra, ki več ne skriva svoje zveze s Seleno Gomez.

Oblečeno v priljubljenega zvezdnika je Vanessa Bayer kot gosta napovedala ‘Justina’ in Miley je ‘odigrala’ svojo verzijo Biebsa. Z veliko mežikanja in domišljavosti ji je uspela zelo dobra improvizacija mladega pevca, v katero je vključila tudi svoj ‘ptičji’ incident in kajenje salvie.

Dobrodelna zvezdnica (oblečena v Justina) je omenila tudi kajenje in na zelo zabaven način dejala: »Ni razloga, da ne bi kadili… Je popolnoma legalno.«

Drugi incident pa je v svojem samogovoru naslovila in se v pesmi, katere refren govori ‘Oprosti, ker nisem popolna’, posmehovala na račun Lindsay Lohan in Tigera Woodsa. Pela je: »Tukaj je fotografija, na kateri se poljubljam s fantom in Annie Leibovitz me skuša sleči, za tiste, ki menite, da je to nespodobno. Nikoli nisem ukradla ogrlice, ali prevarala svoje žene kot ta golfist. Torej kot lahko vidite nekaj mojih dojk od strani, oprostite, nisem popolna.«

Njena zbadanja Lindsay pa se niso končala tu. V hladnem odprtju šova, se je pojavila kot v intervjuju s Charliem Sheenom. Poglej si priložen video!

V pesem je vključila tudi člana ‘SNL’, Kristen Wiiga, ki naj bi dejal: »Nisi posnela umazanega dela in ga pokazala.« Bobby Moynihan pa je dodal: »Nisi posnela fotografije svojega penisa.« Miley se je potem vprašala: »Se ne zdita obe stvari slabši kot kajenje vodne pipe?« in tako vključila njen incident s kajenjem salvie: »Žal mi je, zelo mi je žal. Oprostite, ampak nisem popolna.«

Priljubljena zvezdnica je bila v soboto opažena ob zapuščanju zabave po omenjeni oddaji, ki se je odvijala v lokalu ‘Asia de Cuba’ v New York Cityju.

18-letna pevka in igralka si je z družino in prijatelji privoščila večerjo pri veliki mizi v kotu restavracije. Med navzočimi je bila tudi njena mama Tish, starejša sestra  Brandi, njen glasbeni fant Jon Wasleske in njegov sočlan banda Owen Jones s punco.

Za spletni portal ‘Just Jared Junior’ je povedala: »Vadili smo do 5. ure zjutraj in naš klicni čas je bil ob 8. uri. Izčrpana sem!«

Kdo drug je še prišel na zabavo podpret Miley? Producent filma ‘The Last Song’, Adam Shankman, producentka ‘SNL’, Lorne Michaels, vodja ‘America’s Next Top Model’, gospodična J. Tu pa so bili tudi člani skupine ‘The Strokes’ ter ostali člani ‘SNL’: Vanessa Brayer, Fred Armisen, in Jason Sudeikis.

Včeraj pa si je Miley privoščila kavo v ‘Starbucksu’, na poti do letališča v New York Cityju.

Ti je njena improvizacija všeč? Pokaži nam to s klikom na ‘Všeč mi je’, ki te čaka nad naslovom!


Zadnje novičke

Prejšnji članekVIDEO Čudovite pomanjkljivo oblečene plesalke sambe
Naslednji članekVIDEO: Demi Lovato je objavila video, kjer odkrito spregovori o rehabilitaciji!