Justin Bieber, najbolj osovražen zvezdnik minulega leta,  bo že čez slab mesec spustil njegovo življenjsko zgodbo na velika platna. In zdaj si lahko ogledaš povsem novo različico kratkega izseka iz njegovega filma ‘Never Say Never’.

V posnetku spregovori tudi menedžer Scooter Braun, ki je povedal: »Mi in kolegi iz ‘Extreme Home Makeover’ imamo najboljšo službo na svetu. Pri delu je to najbolj razveseljiva stvar. Z majhnimi stvarmi lahko veliko naredimo. Plačani smo, da osrečujemo druge ljudi. »

O prihajajočem filmu je za ‘MTV News’ povedal nekaj besed tudi direktor  John Chu. »Zelo sem nervozen, saj si zmeraj prizadevamo ustvariti najboljše, kar zmoremo. Nikoli filma ne dokončamo. Jaz le delam in delam dokler mi ne rečejo, da se čas izteka. Justin ga je videl ta teden, kar je bilo zelo razburljivo. Bil mu je všeč. Vedno je nekoliko strašljivo nekomu pokazati zgodbo njegovega življenja, vendar nam je on bil z družino in vso njegovo ekipo v veliko pomoč. Komaj čakam, da ga vidi ves svet in da ljudem pokažem še drugo plat 3D-ja. S plesnim filmom ‘Step Up 3D’ se je vse komaj začelo,« se je razgovoril.

Kmalu bomo lahko tudi sami ocenili prvi film Justina Bieberja…


Zadnje novičke

Prejšnji članekBIZARNO Suzana Jakšič videla notranjost svojega črevesja
Naslednji članekJohnny Depp: Napadel ga je ogromen buldog Angeline Jolie