Četudi je Selena Gomez na nek način potrdila zvezo z Justinom Bieberjem, še to ne pomeni, da je on edini fant v njenem življenju, saj se Selena, ki ji je Britney Spears napisala pesem za nov album, še vedno druži in sestaja s svojim nekdanjim fantom Nickom Jonasom.

»Poskušam biti dobra oseba in dobra prijateljica ljudem. To je nekaj, kar mi je zelo pomembno. Nick je moj zelo dober prijatelj. Je čudovit in zelo uživam v njegovi družbi,« je pojasnila Selena, ki ima nov trailer za najnovejši film ‘Monte Carlo’.

Hm… Je Justin, ki je včeraj obiskal Italijo, morda kaj ljubosumen? Ga druženje njegove punce s svojim bivšim fantom kaj moti? Kaj ti misliš o tem?

Nick pa je včerajšnje jutro začel z kavo v ‘Starbucksu,’ v Sherman Oaksu.

18-letni pevec, ki zatrjuje, da je samski, se je pred kratkim povezal s prvo damo ZDA, Michelle Obama, in se pridružil njeni narodni pobudi k podpiranju ameriških vojakov in njihovih družin.

Pobuda, katere član je tudi Jill Biden, je dvodnevna turneja, kjer bo prva dama ZDA obiskala različne skupnosti, podjetja in nepridobitne organizacije, ki pomagajo podpirati vojaške družine.

Ali ti je članek všeč? Pokaži nam to s klikom na ‘Všeč mi je’, ki te čaka nad naslovom!

Ti je všeč tudi naš portal in še nisi fan na našem uradnem profilu na Facebooku? Pridružiš se nam lahko tukaj!


Zadnje novičke

Prejšnji članekFOTO Kate Hudson je leteča nosečnica
Naslednji članekKeith Urban: Ljubezen ga je streznila