V zadnjem času so se pojavile govorice, da je Miley, ki bi naj bila nova Kristen Stewart, spet vrgla oko na njenega soigralca, ki je v nekaterih stvareh zelo podoben njenemu bivšemu, Liamu Hemsworthu.

Tokrat bi naj razpletla svoje mreže okrog Joshua Bowmana, ki ga je spoznala na snemanju filma ‘So Undercover’.

Vir je razkril, da sta bila zvezdnika nedavno nerazdružljiva tudi na neki zabavi.

Torej, kaj še vemo o novi tarči?

“Podoben je Liamu. Izgleda, da ima gospodična Cyrus poseben tip moškega, ki ga zasleduje. Joshua je prav tako kot njen bivši zelo visok, starejši (22 let) in tujec. Joshua je namreč iz Anglije. Morda je Miley le še ena izmed množice žensk, ki se ne morejo upreti naglasu. Je kot deja vu,” je povedal vir.

22-letni igralec ima z zvezdnicami že nekaj izkušenj kot tudi Liam. Leta 2009 si je privoščil romanco z Amy Winehouse, s katero je preživel vikend v St. Lucii. Toda on pravi, da ni lovec na zvezde. »Na plaži nisem čakal na fotografa, da sem jo lahko objel,« je povedal za ‘Daily Mail’.

Vloga v Mileyjinem filmu bo morda odskočna deska, ki jo potrebuje za preboj med znane igralce. Četudi je pri filmih sodeloval že s kopico igralcev, še ti niso bili izdani. Zaigral je tudi v devetih sezonah britanske serije, vendar mu na ameriško celino še ni uspelo priti. Do zdaj. Zaigrati ob Miley Cyrus, ki že drugo leto zapored daje najslabši vpliv, in se z njo zbližati, mu daje kar nekaj pozornosti medijev. Se ti ne zdi?

In kako resen je njun odnos? Kljub temu da je bilo videti, kot da sta se dobivala med trimesečnim snemanjem, pa je sedaj, ko so se njune poti ločile, povsem druga pesem. Zdaj sta v različnih mestih in kdo ve, ali bosta nadaljevala z razmerjem. Vir je povedal: »Vsekakor sta se na snemanju zelo zabavala in zbližala, toda kdo ve, kaj bo zdaj, ko se je Miley vrnila v L.A.«

Pri nastajanju njenega novega filma se je zelo ujela tudi s soigralcema Kelly Osburne in Jeremyjem Pivenom. S slednjim je nastopila tudi na zabavi, kjer je zavzel mesto bobnarja v pesmi ‘ I Love Rock ‘n Roll’.

Poglej si video.

Ti je članek všeč? Pokaži nam to s klikom na ‘Všeč mi je’, ki te čaka nad naslovom!



Zadnje novičke

Prejšnji članekFOTO Ashton Kutcher po 5 letih zakona končno prodaja svojo samsko vilo
Naslednji članekHalle Berry bivšemu: Hvala za spermo!