Nihče ne dvomi v to, da ima Joe Jonas bogato zgodovino, kar se tiče zmenkov z lepimi dekleti, toda ‘Somrakovska’ lepotička Ashley Greene mu je popolnoma ukradla srce. Celo njuni bližnji prijatelji menijo, da sta s svojim razmerjem zadela žebljiček na glavico.

»Čeprav je Joe v zadnjih letih imel veliko lepotic, je prevzet nad Ashleyjinim veseljem in predanosti delu,« je povedal vir. »Oba stojita trdno na zemlji in natančno vesta, kdo sta.«

Joe je znan kot hollywoodski lomilec ženskih src. V letu 2006 je imel avanturico s pop izvajalko AJ Michalko, dve leti zatem pa je začel precej resno razmerje s Taylor Swift, ki se je končalo klavrno, ko jo je pustil preko telefona. Nato je preživel leto v objemu Camille Belle, ki je nastopila tudi v videospotu skupine Jonas Brothers, in sicer v pesmi ‘Lovebug’. Zadnje leto se je tolažil ob Demi Lovato, ki je skupaj z njim zaigrala tudi v filmu ‘Camp Rock’.

Toda Ashley natančno ve, kaj hoče v življenju in izgleda, da je mladi glasbenik dovolj zaljubljen, da ji na tej poti sledi. Ali je prava zanj?

Pred kratkim si je par, ki se je spoznal prejšnje poletje preko skupnega prijatelja v Londonu, privoščil pozno romantično večerjo v ‘Ichiban Japanese Grill and Sushi Bar’ v Baton Rougeu, kjer je Ashley snemala ‘Jutranjo zarjo’.

»Ves čas sta se držala za roke. Skupaj sta izgledala zelo srečno,« je povedal vir, ki ju je videl.

In čeprav mlada igralca skupaj živita v Los Angelesu, povsem razumeta zahteve posla drug drugega. Medtem ko je Joe skupaj z ostalimi Jonasi na turneji, je Ashley zasedena s snemanji filmov.

»Nanjo gleda kot na profesionalko, zaradi česar bi lahko njeno razmerje trajalo precej dolgo,« je povedal vir.

Ashley pa je pred kratkim za revijo ‘Teen Vogue’ povedala, da sta z Joejem razvila lep, toda ‘potovalniški’ odnos, kar je čudno, saj oba živita v Los Angelesu.

»Spoznala sva že starše drug drugega, kar mislim, da je dobro, glede na način življenja, ki ga živiva. Zelo je zabaven in prijazen, kar je zame zelo pomembno.«

Misliš, da bo njuna zveza trajala? Pokaži nam to s klikom na ‘Všeč mi je’, ki te čaka nad naslovom!


Zadnje novičke

Prejšnji članekFOTO Noseča Victoria Beckham: Na telefonskem ozadju ima golega Davida
Naslednji članekHOT! Prsata lepotica Kim Kardashian se je prelevila v Cleopatro