Izgleda, da bo Joe Jonas zamenjal Enriquea Eglesiasa na prihajajoči turneji Britney Sperars, ‘Femme Fatale’. ‘Tonight I’m Lovin’ You’ pevec se je za odstop odločil le nekaj ur po objavi kraljice popa oddaji ‘Good Morning America’, da sta skupaj kadila travo.

Po poročanju ‘Zap2it’ bo njegovo mesto najverjetneje zasedel Joe, ki je trenutno na oddihu od skupine Jonas Brothers in si ustvarja solo kariero. Njegov prvi album je morda ravno pravšnji za koncerte z Britney. »Moje srce je, kjer so plesni elementi. Večina pesmi pa ima ljubezensko tematiko,« je o albumu povedal pevec in igralec.

Ta turneja bi bila za Joea morda odlična priložnost, da si pridobi  tudi nekoliko starejše poslušalce, ki so že prerasli Miki miško.

Joe še vedno ni določil datuma izida albuma, vendar predvideva, da bo izšel proti koncu poletja ali v začetku jeseni. Kmalu pa bomo lahko slišali njegovo prvo skladbo z nove plošče.

21-letni zvezdnik se je v soboto udeležil tudi podelitve nagrad ‘2011 Kids’s Choice Awards’, ki so potekale v centru USC Galen v Los Angelesu.

Joe, ki je na oranžno preprogo stopil skupaj z mlajšim bratom Frankiejem, je bil nominiran za najboljšega televizijskega igralca skupaj z bratom Nickom in dvojčkoma Dylanom in Colom Sprousem.

Med ceremonijo je dobil Joe, ki se naj ne bi slabo poljubljal, tudi posebno čast skupaj s Sofio Vergasa podeliti nagrado za najboljši film, ki je pripadla ‘Karate Kidu’.

Meniš, da bosta Joe in Britney dober tim? Pokaži nam to s klikom na ‘Všeč mi je’, ki te čaka nad naslovom!

Ti je všeč tudi naš portal in še nisi fan na našem uradnem profilu na Facebooku? Pridružiš se nam lahko tukaj!


Zadnje novičke

Prejšnji članekOJOJ! Jennifer Love Hewitt v ogabnem razvlečenem pajacu
Naslednji članekŠOK Charlie Sheen: Njegov šov je propadel, ljudje zahtevajo denar nazaj