Očitno je sedaj breme slave dokončno dvignilo tudi Justina Bieberja, saj je včeraj na Twitterju s svojimi oboževalci delil občutke jeze nad paparaci, ki so mu sledili na vsakem koraku.

Justin, ki bi morda lahko bil ljubosumen na Nicka Jonasa, se nahaja na svetovni turneji ‘My World Tour’, trenutno pa je v Izraelu in kot lahko preberemo na njegovem profilu na Twitterju, ima dovolj!

»Čudovit kraj… Ni bil slab dan. Samo želim si, da bi imel več zasebnosti s strani paparacev, da bi lahko užival čas s svojo družino. Hvala. Sem v sveti deželi in za to sem hvaležen. Preprosto želim imeti enako osebno izkušnjo, kot jo lahko imajo vsi drugi. Mislil bi si, da bodo imeli paparaci na svetih krajih vsaj malo spoštovanja. Vse, kar sem želel, je bilo samo to, da bi lahko šel v Izraelu po stopinjah Jezusa. Sram bi jih moralo biti. Slikajte me, če jem, ne pa v cerkvi! Ljudje celo življenje čakajo na takšne priložnosti, meni ste jo pravkar uničili. V hotelu bom ostal ves teden, ste zadovoljni? Ne gre za oboževalce in nekateri paparaci so bili dovolj prijazni, da so odšli. Nekateri pa preprosto ne poznajo spoštovanja.«

Ubogi Justin! Justinova vojska Beliebersov se je hitro odločila,da ga bo spravila v boljšo voljo, tema #cheerupjustin (#razvedri se), je postala celo trendovska. S takšnimi oboževalci smo prepričani, da ne more biti dolgo žalosten!

Je pa morda res bil tako jezen, da je zavrnil, da bi obiskal tamkajšnje otroke, ki so bili prejšnji teden napadeni na avtobusu? Zaradi tega je vladni minister celo odpovedal njuno srečanje. Hm, takega ga nismo vajeni…

Vseeno pa ti na ogled ponujamo Justinovi sliki z izraelskega letališča, kjer se je pojavil včeraj, obkrožen z varnostniki.

Ti je članek všeč? Pokaži nam to s klikom na ‘Všeč mi je’, ki te čaka nad naslovom!

Ti je všeč tudi naš portal in še nisi fan na našem uradnem profilu na Facebooku? Pridružiš se nam lahko tukaj!

.


Zadnje novičke

Prejšnji članekJennifer Lopez kraljuje lestvici najlepših žensk na svetu
Naslednji članekŽGEČKLJIVO! Zvezde ob katerih nam zastane dih!