Justin Bieber je zaradi kariere ves čas v polnem teku, toda za svoj 17. rojstni dan si namera vzeti čas zase in svoje bližnje.

‘One Less Lonely Girl’ pevec, ki je pravi romantik, je pojasnil, da se 4. marca odpravlja na turnejo, zaradi katere bo praznoval v mirnem duhu, brez velikih ceremonij.

»Imam le okrog štiri proste dni, zato se bom malo sprostil. Marca se odpravljam na turnejo, za katero se moram psihično pripravit. Počitek in sprostitev mi bosta dobro dela,« je povedal.

»Nič ne bo z rojstnodnevno zabavo. Upam, da bodo lahko prišli tudi moji stari starši, da bom nekaj časa preživel tudi z njimi. Moja babica peče najboljše pite. Naredila mi jo je za 13. rojstni dan,« je nadaljeval skoraj 17-letni zvezdnik, ki si je za dobrodelne namene celo postrigel lase.

Za na konec je povedal še nekaj besed o novi verziji njegovega filma ‘Never Say Never’, ki se je pred kratkim pojavil na velikih platnih.

»Vse skupaj je 40 minut posnetkov, tako da je v bistvu kot nov film. Je zelo razburljivo, saj sem v osredju jaz in moji prijatelji. Prikazan je tudi  drug del koncertov. Odlično bo. Upam, da se bodo moji oboževalci še enkrat vrnili v kinematografe.«

Meniš, da bo nov film požel tolikšen uspeh, kot je prvi?

Ti je članek všeč? Pokaži nam to s klikom na ‘Všeč mi je’, ki te čaka nad naslovom!


Zadnje novičke

Prejšnji članekKate Moss na podelitvi nagrad padla skupaj
Naslednji članekSharon Stone v strahu pred zalezovalcem