Justin Bieber, ki je prejel nagrado BRIT, se o svoji zvezi s Seleno Gomez pogovarja le s svojo mamo, a za mladega zvezdnika ni noben problem z novinarji govoriti o porednih temah.

18-letni zvezdnik je spregovoril za revijo ‘Rolling Stone’ in za naslovnico spremenil tudi svojo običajno frizuro. Povedal je: »Menim, da lahko seksaš le s tistim, ki ga imaš rad. Počakaš lahko na osebo, v katero si zaljubljen.«

Povedano se nekako razlikuje od tistega kar je njegova mama Pattie Mallette zatrjevala julija, in sicer da se bo Justin vzdržal spolnosti vse do poroke. Za ‘ E! News’ je dejala: »Justin je izrazil željo, da bi ostal devičnik, da bi spoštoval ženske in jim poklanjal vso naklonjenost, ki si jo zaslužijo. Upam, da bo ostalo tako.«

Medtem ko ne vemo, kako je v resnici z njim glede spolnosti, pa je jasno, da je popolnoma zaljubljen v Seleno. Novinar revije ‘The Rolling Stone’ je opazil ljubko fotografijo parčka, ki se nahaja na ozadju njegovega računalnika in jo je priljubljeni pevec nemudoma skril, ko je opazil, da novinar vohuni za njegovo osebno fotografijo. To jasno da vzbuja še več govoric o njunem razmerju!

Seks pa ni bil edina tema Justinove diskusije – Justin je izrazil tudi svoje stališče do politike in je povedal, da ne podpira splava, ker je isto, kot bi ubijal otroka. Prav tako pa je pojasnil, da ne more obsojati žensk, ki so bile posiljene in zato iščejo rešitev v splavu.

Mladi pevec pa je razkril tudi, da zaradi visokih stroškov glede zdravstva ne bi želel biti državljan ZDA. Pojasnil je: »V Kanadi greš k zdravniku in ti ni treba skrbeti glede plačila, v ZDA pa se tvoje življenje zlomi zaradi zdravniških stroškov. Otrok mojega telesnega stražarja se je rodil prezgodaj in sedaj za to plačuje. V Kanadi pa tisti otroci, ki se rodijo prej, ostanejo v bolnišnici, dokler je treba.« Dodal je: »Kanada je najboljša država na svetu.«

V sredo pa se je Justin udeležil premiere svojega filma ‘Never Say Never’ v Cineworld O2 v Londonu, kjer je pokazal svojim oboževalcem, koliko mu pomenijo.

Se tudi ti strinjaš z njim? Pokaži nam to s klikom na ‘Všeč mi je’, ki te čaka nad naslovom!

Nikakor pa ne pozabi sodelovati v naši vroči nagradni igri, kjer te povsem brezplačno peljemo na njegov koncert v Milanu! Hudo, kajne?


Zadnje novičke

Prejšnji članekBIKINI BEJBA Paris Hilton: Najboljši razgaljeni trenutki
Naslednji članekFOTO Celine Dion: Po rojstvu dvojčkov ponovno na glasbene odre