Je Selenina mama iz serije ‘Wizards of Waverly Place’ potrdila ‘hčerkino’ zvezo s priljubljenim Justinom Bieberjem? Izgleda že tako.

Zvezdnica že omenjene serije, Maria Canals-Barerra, je, kot izgleda, končala špekulacije o razmerju med izvajalcem uspešnice ‘Baby’, ki bo kmalu izdal album remiksov, in disneyjevo zvezdnico, s tem ko je za ‘E! Online’ spregovorila o njuni ‘brsteči zvezi’.

Maria je mladega zvezdnika, ki za frizerja mesečno zapravi 1000 evrov, označila, kot ljubkega in o njegovem ljubezenskem razmerju s Seleno povedala: »Nekajkrat sem ga srečala. Ne morem si predstavljati, kako težko je za taka superzvezdnika, da imata lahko brstečo zvezo, ampak jima želim vse najboljše… Kot sem videla do sedaj, je Justin super fant.«

Torej, kako njuna zveza kljub oviram uspeva? Maria ima odgovor tudi na to vprašanje: »Onadva imata verjetno veliko skupnega, saj imata podobni življenji in sta oba že zgodaj spoznala svoje talente in strasti do igranja in petja. Prav tako sta oba zelo mlada postala superzvezdnika. Menim, da upravičeno. Nekateri ljudje so preprosto potisnjeni v kupčijo. Menim, da z njima ni bilo tako. Onadva sta bila odkrita na podlagi pristnih talentov.«

Pogosto slišimo, da temeljijo prave zveze na podlagi skupnih interesov in izkušenj. Kaj pa o Mariinih razkritjih meniš ti? Kakšno bo njuno zvezdniško ime?

Ti je njuna zveza sploh všeč? Pokaži nam to s klikom na ‘Všeč mi je’, ki te čaka nad naslovom!


Zadnje novičke

Prejšnji članekOPA! Sta Justin Timberlake in Mila Kunis zaljubljeni parček?
Naslednji članekRicky Martin je postal idol za mlade homoseksualce