Oče Miley Cyrus, Billy Ray Cyrus, se je razgovoril za revijo ‘GQ’ in priznal, da je Disneyjeva uspešnica ‘Hannah Montana’ uničila njegovo družino. Izrekel je nekaj norih, resničnih in bolečih stvari, ki so zagotovo prišle iz srca.

Billy verjame, da je izgubil kontrolo nad svojo 18-letno hčerko, ki je obdana z napačnimi ljudmi. Trdi, da so njegovi otroci pod vplivom samega Satana, kar zveni malce noro.

Številni pogovori o pravilni vzgoji otrok bi naj bili krivi tudi za razpad zakona med Billyjem in njegovo ženo Tish Cyrus. Seveda je Miley besna na očeta. Ta intervju je največja izdaja njenega zaupanja in Miley se počuti, kot da jo je oče, ki je tudi v ‘Hannah Montani’, ki je po njegovem uničila vse, igral njenega očeta, izdal.

»Tega očetje ne delajo,« je povedal vir. »V teh letih, kar je šov služil milijone za družino, Billy ni rekel ene slabe besede o ‘Hannah Montani’, sedaj, ko je pa Miley, ki bi naj zaradi škandala z drogo skoraj uničila svoj novi film, dopolnila 18 let in sama sprejema svoje odločitve, pa je naenkrat šov kriv za vse. Neodpustljivo.«

Zakaj se je odločil, da bo spregovoril zdaj? Billy Ray je Mileyjino nepremišljeno obnašanje zagovarjal leta – od gole fotografije do seksi plesa s starejšim moškim. Oče in hči nista spregovorila že od decembra. Zakaj? Ker Billy noče poklicati svoje hčerke.

»Miley mu je rekla, da če hoče govoriti z njo, ima njeno številko,« je razkril družinski prijatelj. »Je ista številka, ki jo je vedno imela.«

Lahko je sedaj reči, da je ‘Hannah Montana’ kriva za razpad družine, toda Billy je pozabil, da je bil tam, v prvi vrsti, kjer je ploskal in spodbujal svojo hčerko… Ta reč mu je prinesla ogromno denarja. Oprosti, Billy, toda nam se zdi, da bi oče moral sam prevzeti odgovornost za napake v svojem življenju.

Kaj pa ti misliš?

Miley, ki se bi naj zagledala v 15 let starejšega moškega, pa očitno ne posluša svojega očeta, ki ji pridiga o njenem obnašanju in izgledu, saj se je v četrtek pojavila v Los Angelesu v izzivalno kratkih hlačah, v katerih je niti približno ni bilo nerodno.

Ti je članek všeč? Pokaži nam to s klikom na ‘Všeč mi je’, ki te čaka nad naslovom!


Zadnje novičke

Prejšnji članekHOT! Candice Swanepoel: Plavolasa seks bomba ponovno navdušuje
Naslednji članekRihanna: Prijazna punca, ki občasno rada popije kozarec šampanjca