Miley Cyrus je v četrtek v zahodnem Hollywoodu uživala v kavi in družbi prijateljice, ko so jo ujeli radovedni paparaci.

18-letna zvezdnica je nedavno v intervjuju za revijo TV Guide’ povedala, da je trenutno povsem zaposlena s selitvijo v novo stanovanje.

»Zelo se že veselim selitve v mojo novo hišo. Vso jo bom okrasila. Obožujem veliko barvnih blazin in naravne materiale. Enkrat mesečno bom tudi napisala, čemu je prostor namenjen. Tako je moj namen tudi, da ne bom slabo govorila o drugih ljudeh in njihovem početju, ker nočem takšne energije v moji hiši,« se je razgovorila.

O razvpiti pevki in igralki je spregovoril tudi Jake Whetter, ki so ga povabili na Radio Disney. Poslušalcem je zaupal, kako sta se z Miley spoznala.

“Miley, če poslušaš, vsekakor veš, kaj bom povedal. Bila je v naslednji sobi in govorila po mikrofonu. Omenjala je zelo čednega fanta, jaz pa nisem vedel, da govori o meni. Opazila ni niti, da je bil mikrofon ves čas vključen. Nato je rekla: ‘Me lahko slišite? Joj, tako me je sram!’,” je povedal Jake.

Izgleda, da je Miley že od nekdaj zelo zanimal nasprotni spol…


Zadnje novičke

Prejšnji članekVROČE Goran Breščanski zanikal ljubezensko afero z Nino Osenar
Naslednji članekHOT! Še nikoli lepša Megan Fox: Našobila je ustnice in razkrila dekolte