Miley Cyrus morda res izgleda kot 18- letna srečna najstnica, toda viri blizu mladi pevki in igralki pravijo, da gre skozi težko obdobje v življenju.

Miley se zadnje čase sooča z velikim stresom, ki so ga povzročile kontroverzne izjave njenega očeta Billyja Rayja Cyrusa v reviji ‘GQ’.

»Miley je očitno pod stresom, čeprav ga poskuša skriti za nenehnim nasmehom,« je povedal vir. »Zelo je razburjena, prizadeta in jezna.«

Ni težko razumeti, od kod prihaja njena jeza. Njen oče je namreč pred kratkim izjavil, da ga skrbi za hčerino obnašanje in da je ‘Hannah Montana’ uničila njegovo družino. Po tem intervjuju pa je svoje komentarje označil za eksplozivne in neutemeljene ter povedal, da poskuša rešiti odnose s svojo družino.

Njen oče pa ni edini, ki mladi zvezdnici kodra lase. Njeni starši so ravno v teku ločitve, zato Miley največ časa preživi s svojo mamo Tish v Los Angelesu.

Prav tako načrtuje tudi naslednji korak v svoji karieri. Ali si bo mlada igralka izbrala še en film, ali se bo raje posvetila glasbeni karieri in posnela kakšen album? V zahvalo Billyju Rayju je Mileyjin odnos z Disneyjem malce skrhan.

Upamo, da bo Miley, ki je zadnje čase res potrta, ubrala pravo pot skozi vse te težave in se vrnila k temu, kar zna najbolje!

Ti je članek všeč? Pokaži nam to s klikom na ‘Všeč mi je’, ki te čaka nad naslovom!


Zadnje novičke

Prejšnji članekDavid Arquette: Courteney Cox javno prosi, naj mu oprosti
Naslednji članekFOTO Zvezdniško druženje pred podelitvijo oskarjev