Miley Cyrus je bila zadnje čase zelo zaposlena s snemanjem filma ‘LOL’, toda zdaj se bo spet osredotočila na svojo glasbeno kariero, začela bo kar naslednji mesec s turnejo po Latinski Ameriki.

Turnejo, kjer bo promovirala svoj zadnji album ‘Can’t Be Tamed’, bo začela 29. aprila v Ekvadorju. Za koncerte na turneji pa je bilo do zdaj potrjenih le 9 datumov.

Miley pa je celo ugotovila, da že zaradi turneje mora nekako ostati v stiku s svojimi oboževalci. Zato se je vrnila na Twitter. No…na nek način. Miley namreč ne bo več twittala preko svojega profila, ampak prek profila od Rock Mafia.

»To je moj novi način, kako ostati povezan. Ko bom začutila potrebo, da bi twittala, bom twittala preko Rock Mafie. Hočem, da razčistimo: s tem nisem ponovno prišla na Twitter! Samo uporabljam ga preko Rock Mafie. Oboževalci so najboljši vir navdiha. Rada vas imam!«

Če si že mogoče pozabil/a… Miley je s Twitterja odšla leta 2009 in celo posnela pesem, v kateri je pojasnila vzroke. Nekateri pa so zaradi  njenega brisanja profila dobili celo morilska nagnjenja.

Si vesel/a, da bo Miley spet twittala? Pokaži nam to s klikom na ‘Všeč mi je’, ki te čaka nad naslovom!

Ti je všeč tudi naš portal in še nisi fan na našem uradnem profilu na Facebooku? Pridružiš se nam lahko tukaj!


Zadnje novičke

Prejšnji članekFOTO Naomi Campbell uživa na luksuzni jahti v Miamiju
Naslednji članekBlack Cat z novim singlom Bumerang