Justin Bieber, ki si bo pustil brke, je vrgel s prestola kralja popa Michaela Jacksona – no, vsaj kar se blagajne tiče.

Koncertno-dokumentarni film ‘Never Say Never’ 17-letnega zvezdnika je po zaslužku v Združenih državah prekosil posmrtni film Michaela Jacksona z naslovom ‘This Is It’. Odkar je bil pred šestimi tedni premierno predstavljen, je Justinov film zaslužil že 72.2 milijonov dolarjev, medtem ko je Michaelov film od premiere leta 2009 zaslužil 72.1 milijonov dolarjev.

Priljubljeni zvezdnik je bil vzhičen nad tem in je na Twitterju napisal: »Ponosen sem na #NEVERSAYNEVER3D in hvaležen oboževalcem, da so ga postavili na prvo mesto vseh časov med koncertno-dokumentarnimi filmi! MJ je še vedno največji! Počaščen sem, ampak MJ bo za vedno ostal kralj popa! Odšli smo na dolgo pot po svetu. #MJtheGreatestEVER #SHOWRESPECTTOTHEKINGOFPOP.«

Kar se tiče zaslužkov po vsem svetu, pa prepričljivo vodi Michaelov film s 189.1 milijoni, medtem ko je Justinov ‘Never Say Never’ do zdaj po svetu zaslužil 10.8 milijonov dolarjev. V ‘Paramount Studios’ so celo napovedali, da v mednarodnem pogledu ne bo zaslužil več kot 20 milijonov.

Medtem ko zaljubljeni zvezdnik v mednarodnem pogledu torej ne bo kos MJ-ju, pa je že premagal svoje sovrstnike. Koncertni film skupine Jonas Brothers z naslovom ‘Jonas Brothers: The 3D Concert Experience’ je v Združenih državah zaslužil 19 milijonov, v mednarodnem pogledu pa le 4 milijone, tukaj pa je tudi Miley Cyrus, ki je doma zaslužila 65 milijonov, v drugih državah pa 5 milijonov dolarjev.

Se tudi ti veseliš z njim? Pokaži nam to s klikom na ‘Všeč mi je’, ki te čaka nad naslovom!

Ti je všeč tudi naš portal in še nisi fan na našem uradnem profilu na Facebooku? Pridružiš se nam lahko tukaj!


Zadnje novičke

Prejšnji članekPečo in Reza radijski zvezdi že od druge polovice 90ih let
Naslednji članekFOTO Dita von Teese seksi tudi med nakupovanjem živil