Od vseh knjig sage ‘Somrak’, ki so bile spremenjene v filme, je ‘Jutranja zarja’ najbolj izzivajoča. Ima veliko več tem za odrasle, je neprimerljivo daljša od ostalih in ima več zornih kotov gledanja. Vsi se sprašujemo, kako se bo režiser Bill Condon spoprijel z vsem tem.

Producent Wyck Godfrey razkriva nekaj podrobnosti iz prvega in drugega dela.

Kdaj se filma ločita? Godfrey pravi, da takrat, ko se Bella (Kristen Stewart) preobrazi: »Občinstvo hočemo popeljati skozi ves Bellin čustven svet do preobrazbe v vampirko. Prvi del bo pokrival poroko, medene tedne in rojstvo.« Film se konča ravno takrat, ko se začne spopadati s svojo super naravno preobrazbo.«

Godfrey je nadaljeval, da filma ne bo postavil pod omejitev z leti, saj seks scene ne bodo natančne in rojstvo otroka ne bo nasilno, ampak čustveno napeto za Bello.

»Potrebujemo nek napredek in delovati bolj izpopolnjeno.« Kompromis: sceno z lomljenem kosti in krvavimi prizori bomo videli samo skozi Belline oči. »Gledala bo skozi meglico, doživljala bolečino, vse okoli nje pa bo hitelo. Videli bomo samo to, kar bo videla ona.«

Godfrey pravi, da se bo film osredotočil tudi na Jacoba in na njegovo izgubo Belle ter na težave v volčjem klanu, vendar še ni jasno ali se bo to zgodilo v prvem ali v drugem delu.

Ti je članek všeč? Pokaži nam to s klikom na ‘Všeč mi je’, ki te čaka nad naslovom!


Zadnje novičke

Prejšnji članekFOTO 48-letna Demi Moore izgleda neverjetno mladostna
Naslednji članekKid Rock – Born free