Ko že kaže, da Justin Bieber ne more biti bolj plemenit, kot je, naredi še nekaj bolj prikupnega!

‘TMZ’ poroča, da je priljubljeni pevec, ki se želi približati  Justinu Timberlakeu, kupil vse rože v cvetličarni in z njimi presenetil svojo punca Seleno Gomez: »Vir blizu Justina nam je izdal, da je mladi zvezdnik v sredo klical v lokalno cvetličarno in želel, da napolnijo njeno hišo z rožami…  Samo zato, ker je to hotel. Za izpolnitev naročila so porabili čisto vse rože, ki so jih imeli na voljo in so morali za prevoz uporabiti tudi več tovornjakov.«

Po tem se lahko samo vprašamo, kako presenečena je bila Selena, ki je že pokazala predogled svoje pomladne kolekcije, deležna za Valentinovo!

Justin pa se ni podal samo v boj za fanta leta, ampak je šokiral tudi s krajšo frizuro! O spremembi je namignil že v ponedeljek, ko je na Twitterju napisal: »Razmišljam o spremembi frizure… Hm…« Nato pa se je na spletu znašla fotografija, na kateri je Justin s krajšimi lasmi v družbi člana skupine ‘Rascall Flatts’, Jaya DeMarcusa, kar je njegove privržence na Twitterju popolnoma vznemirilo. O tem pa smo seveda že pisali.

Kanadski zvezdnik, ki si na teden vzame vsaj en dan samo zase, pa je presenetljivo nastopil v oddaji ‘The Ellen DeGeneres Show’, ki bo na sporedu danes.

V oddaji je seveda spregovoril o frizuri in Ellen dejal: »Navdahnila me je tvoja.« Poklonil pa ji je tudi zapoznelo rojstnodnevno darilo – škatlo z nekaj njegovimi lasmi in povedal: »To so resnično moji lasje. So boniteta. Hotel sem narediti nekaj dobrega. Koščke svojih las dajem različnim osebam. Bistvo je v tem, da počnemo nekaj posebnega. Hočemo, da donirate katerikoli dobrodelni organizaciji želite.«

Ellen bo že danes na svoji uradni spletni strani priredila dražbo, na kateri bo na voljo nekaj Justinovih las, denar pa bo namenila dobrodelni organizaciji ‘The Gentle Barn’.

Si tudi ti želiš njegove lase? Pokaži nam to s klikom na ‘Všeč mi je’, ki te čaka nad naslovom!


Zadnje novičke

Prejšnji članekFOTO Pokukajte na Rihannino rojstnodnevno zabavo
Naslednji članekShakira: Kolumbijska lepotica prihaja v Zagreb!