Selena Gomez in Justin Bieber, ki je svoji mami ob rojstnem dnevu zapel kar na odru, sta v zadnjem času eden izmed najbolj vročih parov, zraven pa obvladujeta še pop glasbeno sceno. Sodelovanje je zaenkrat videti le naravno, ampak ali bodo imeli oboževalci kmalu priložnost slišati njun duet? Nikoli ne reci nikoli.

Kakorkoli, izvajalka uspešnice ‘Who Says’, ki se je morala za nov film naučiti britanskega naglasa, je na nedavni podelitvi nagrad ‘Kids’ Choice Awards’ za ‘E! Online’ in priznala, da ni bila prepričana v to možnost. Povedala je: »Ne vem. Veste, vedno se trudim obdržati prijateljstvo ter družino in delo ločeno, ker to včasih ne gre dobro skupaj… Ne vem še o tem. Bomo videli.« 18-letna zvezdnica pa je kljub temu rekla, da je dovzetna za to.

Justin pa se še vedno mudi v Madridu, kjer je imel video klic za njegov film ‘Never Say Never’ in navdušil z igranjem nogometa v dresu Barcelone . Tokrat je svojo priljubljeno usnjeno jakno in napol oblečene hlače zamenjal za pulover s kapuco in bil videti ljubko.

Njegova priljubljena punca, ki se odpravlja na samostojno turnejo, pa je medtem včeraj v rdeči obleki zablestela med nastopom s svojim bandom  The Scene v oddaji ‘Dancing With The Stars’, ki jo gostita Wendy Williams in njen partner Tony Dovolani. Odpeli so njihovo najnovejšo pesem ‘Who Says’, na katero sta očarljivo zaplesala Mark Ballas in Chelsie Hightower.

Bi si tudi ti želel/-a slišati duet ljubkih zaljubljencev? Pokaži nam to s klikom na ‘Všeč mi je’, ki te čaka nad naslovom!

Ti je všeč tudi naš portal in še nisi fan na našem uradnem profilu na Facebooku? Pridružiš se nam lahko tukaj!


Zadnje novičke

Prejšnji članekV Maribor prihaja že 9. Žur z razlogom!
Naslednji članekMadonnino organizacijo preiskuje celo FBI