Saj ne, da je z zmenki z vročimi slavnimi kaj narobe, toda Taylor Swift si je svoje »zmenkarije« z različnimi fanti privoščila kar malce preveč pogosto.

Pozabite na seksi igralca, kot sta bila Joe Jonas in Taylor Lautner. V zadnjih nekaj meseci je Taylor zamenjala Jakea Gyllenhaala, Coryja Montheitha, Chorda Overstreeta, sedaj pa ima že novo tarčo.

Garretta Hedlunda. Prvega aprila se je parček odpravil na pozno večerjo, toda to ni bila samo prvoaprilska šala. Parček je skupaj preživel kar štiri ure. Izgleda, da sta našla veliko skupnih točk.

Misliš, da bi bila Taylor, ki je prodala kar 20 milijonov albumov, in Garrett lep par?

V torek pa je mlada pevka, ki je velika zmagovalka CMA nagrad, gostovala v ‘The Tonight Show with Jay Leno’, kjer je klepetala z Lenom in gostom Dwaynom Johnsonom.

Med pogovorom je razkrila, da je odkrila, da ima talent za friziranje, potem ko je morala novi spremljevalni vokalistki narediti novo frizuro.

»Nekega dne je ena izmed mojih vokalistk rekla, da potrebuje nekaj povsem drugačnega. Predlagala sem ji, naj si ostriže lase. Bila je za to. Tako da sem vzela v roke škarje in sprva sploh nisem vedela, kaj počnem. Hotela je nekaj posebnega, jaz pa sem ji samo rekla: ‘Saj sploh nisem usposobljena. Jaz sem zadnja oseba, ki jo lahko prosiš, naj ti ostriže lase.’ Toda izgledala je čudovito, zato sem začela striči kar vse na turneji.«

Da le ne bo zamenjala poklica!

Ti je članek všeč? Pokaži nam to s klikom na ‘Všeč mi je’, ki te čaka nad naslovom!

Ti je všeč tudi naš portal in še nisi fan na našem uradnem profilu na Facebooku? Pridružiš se nam lahkotukaj!


Zadnje novičke

Prejšnji članekZVEZDNIŠKI DVOBOJ: Lepotičke z belimi sončnimi očali
Naslednji članekFOTO David Beckham: Užival med sončenjem z najstniško zvezdo Justinom Bieberjem